Ko su „Ubice mog pileta“?

FOTO: Facebook

Mladi Zemunci su odlučili da snime parodiju serije „Ubice mog oca“, koja se zvanično zove „Ubice mog pileta“, te za iSerbia portal, idejini tvorac Stefan Nestorov objašnjava kako je došao na ideju improvizacije serije, zašto je baš „pileta“, kao i o daljim poduhvatima koje planiraju u budućnosti. Malu glumačku postavku, odnosno improvizatore čine Slavko Marić, Nikola, Nemanja i Pavle Borković, Saša Sablić, Aleksandar Marković i Stefan Nestorov.

Kako ste došli na ideju da snimate parodiju serije „Ubice mog oca“?

Sećam se da sam tada sedeo na krevetu i gledao najavu prve epizode serije „Ubice mog oca“ i tada se u meni javila inspiracija i želja da pokušam sa svojim drugarima da snimam nešto slično. Ideju sam prvo preneo Slavku, koji odmah može da proceni da li nešto „pije vodu“ ili ne, a pošto se njemu svidela ideja preneli smo na ostatak ekipe.

Da li vam se ekipno dopada koncept postojeće serije ili ste iz nekog revolta odlučili da snimate „Ubice mog pileta“?

Nama se u stvari više svideo naziv same serije, te većina naše „glumačke“ ekipe nije odgledala pomenutu seriju. Nismo se mnogo osvrtali na njihovu radnju, već smo sve sami improvizovali. Naziv „pile“ nam je bio najinteresantniji, te ne postoji neko logično objašnjenje. Čista mašta.

Koji je vaš krajnji cilj snimanjem takvog sadržaja?

Ovo svakako predstavlja druženje i zabavu za nas koje snimamo, a naravno cilj nam je bio i da zasmejemo one koji odvoje svoje vreme da pogledaju našu seriju.

17580117_396669340712331_1177288102_n.jpg

FOTO: Facebook

Ko vam pomaže za scenario i produkciju?

Scenario pišemo sami, mada često i improvizujemo na licu mesta, kako bi delovalo što prirodnije, jer se mora uzeti u obzir to da mi nismo profesionalni glumci. Za produkciju je zadužen naš drugar, Nikola Borković.

Za sada ste u stagnaciji s obzirom na to da čekamo novu sezonu serije na TV. Da li planirate da snimate nove epizode?

Fakultet i posao većine momaka nam ne dozvoljava da nastavimo sa snimanjem, barem ne za sada, ali imamo u planu još jednu epizodu koja će biti finalna.

Epizode serije možete pogledati na YouTube kanalu RTUg.

Ana, druželjubiva i radoznala studentkinja; voli da piše, vodi intervjue, istražuje i pohađa razne edukativne kurseve.