Priznanje za novosadski studio Salt & Water

Studio je specijalizovan za arhitekturu i dizajn, i nosilac je nekoliko internacionalnih nagrada. Među njihovim najuspešnijim projektima ističe se dizajn enterijera privatnog „Boing 787” aviona, kao i projekat „Plutajući hotel” zahvaljujući kojem su uspeli da privuku pažnju velikih svetskih medija. Iz studija ističu da je jedna od njihovih glavnih misija spajanje iskustava iz različitih oblasti u jednu neodvojivu celinu i da se u svojim projektima uvek trude da pruže inovativne ideje u sferi arhitekture i dizajna. Za skoro pet godina koliko postoji firma „Salt & Water“ ovakav pristup se pokazao više nego uspešnim, te Svetlana i njen tim tvrde da su izuzetno ponosni na sva priznanja koja su do sada dobili.

Svetlana_Moji.jpg

Rad Svetlane Mojić i studija „Salt & Water“ proteklog je vikenda ovenčan „Priznanjem za posebnu inicijativu u preduzetničkom stvaralaštvu u Jugoistočnoj Evropi” za 2015. godinu, i to u okviru međunarodne konferencije “Stvaratelji za stoljeća” u organizaciji Međunarodnog foruma “Perspektive”. Na konferenciji u Dubrovniku učestvovali su predstavnici preko 11 evropskih zemalja, a Svetlana Mojić se našla u društvu predstavnika mnogih drugih značajnih kompanija iz regiona kao što su privatna bolnica „Bel Medic”, kompanije „Metalac”, „Buck Lightning”, biznis magazin „Poslovna Žena” i drugi.

Tim povodom, prof. dr Nikica Gabrić, predstavnik foruma, izjavio je: „Samit organiziramo prvenstveno kako bismo istaknuli važnost poduzetništva, te javnosti dali do znanja koliko su poduzetnici zaslužni za ukupan razvoj društva. Tim slijedom, smatramo kako im je nužno pružiti što veću podršku. Stoga će i ove godine snažno biti promovirana tzv. dubrovačka Povelja za razvoj poduzetništva, koju su 2015. i usvojili sudionici ovog skupa“.

Više o projektima studija „Salt & Water“ možete pročitati Salt and water

_event_management.gif

Pročitajte i:

Kako da budete rezilijentniji?
Kako preokrenuti stvari u svoju korist?
Utisci Mome Bjekovića - bez pardona!