Predstava Damski gambit uskoro kod nas!

U predstavi glavne uloge tumače Jelica Kovačević i Miljana Gavrilović. One su se privatno upoznale na snimanju serije „Folk" i tu su započele poslovnu saradnju. Jelica Kovacević se po drugi put predstavila publici i kao producent i kao glumica.

IMG_9708.jpg

Tekst je pisao Božidar Pešev, režiju je radio Milan Kovacević, a muziku za predstavu Saša Dragić. U songovima koji prate ovu melodramatičnu duo komediju izvode: Danica Karić, Saša Dragić i španska tango pevačica, Marija Volonti.

Radnja predstave

Predstava je komična duodrama sa melodramskim primesama o dve drugarice, koje se celog života međusobno takmiče da pokažu koja je bolja osoba, uspešnija ličnost i veća zavodnica.

IMG_9882.jpg

Duodrama je slika borbe dve neostvarene žene iz različitih društvenih slojeva i različitog obrazovanja, koje u međusobnom sukobu sujeta .pokušavaju da reše vlastite unutrašnje konflikte.

IMG_9683.jpg

Maca ima kompleks inferiornosti zato što potiče iz radničke porodice slabijeg materijalnog stanja. Iako ima uspešan sopstveni biznis, pati što nije završila fakultet. Jaca je, sa druge strane, završila fakultet, ali radi u državnoj firmi i ima niža primanja. Bogata Maca nastoji da se prikaže kao gospođa, a Jaca pokušava da se izbori sa surovom svakodnevicom koja ne poznaje moral i civilizovanu komunikaciju.

_event_management.gif

Pritajeni sukob između njih dve eskalira kada Zoran, Jacin muž, prevari svoju ženu s Macom.


Pročitajte i:

Forum Vlasina: Zakorači u nepoznato!
Pridružite se novoj PDP konferenciji!
Klupa na poklon Novosađanima od FUS-a