PDP konferencija za medije u Novom Sadu

Na konferenciji će biti predstavljena ovogodišnja tema PDP koferencije pod nazivom Lo-Fi-Hi (Lo fidelity, Hi creativity) koja se bavi mogućnostima inovacija kada su uslovi ispod proseka ili, čak, neprihvatljivi i (naizgled) nemogući. Istovremeno, biće predstavljeni predavači ovogodišnje konferencije, kao i deo izložbe odabranih radova konkursa PDP konferencije za najbolji plakat na temu Lo-Fi-Hi i najbolju fotografiju na temu „Ulice".

10380875_715688658524771_6893201727798247233_o.jpg

Učesnici konferencije za medije će biti: Dajana Vujaklija, Direktorka programa PDP konferencije kreativnih medija, Aleksandra Pešterac, direktorka Centra za scenski dizajn, arhitekturu i tehnologiju Fakulteta tehničkih nauka, Departmana za arhitekturu i urbanizam, SCEN, Jasmina Bošković, menadžerka odnosa sa javnošću kompanije EIPIX, Generalnog pokrovitelja PDP konferencije

Na konferencije za medije, novinari će dobiti PESS akreditacije za sve dane PDP konferencije, uz koje će ih na događaju čekati rezervisano mesto i poklon paket.

_event_management.gif

Ova konferencija će se održati na tri lokacije u Kineskoj četvrti, od kojih se jedna adaptira i po prvi put otvara povodom PDP konferencije.

Više informacija o PDP konferenciji potražite ovde.