Mona Lacko: Najbolji mladi dizajner?

Tamo će biti u prilici da osvoji laskavu titulu Najbolji mladi dizajner by Perwoll, koja sa sobom nosi novčanu nagradu od 10 hiljada kuna i pozivnicu za predstavljanje na nedelji mode Bipa Fashion.hr.

Modne vizije polufinalista Portanova Fashion Incubatora izazvale su pravo oduševljenje i spoznaju da pred nama korača jedna sjajna nova generacija, puna sveže energije i izvrsnih ideja.

Mona_Lacko_Portanvoa_Fashion_Incubator.jpg

Žiri u sastavu eminentnih profesionalaca iz industrije imao je pred sobom izazovan zadatak te je odabrao najboljih pet od deset izvrsnih mladih modnih nada. U veliko finale takmičenja odlaze Mona Lacko, Nives Bošnjak, Anđela Markušić, Ivana Janjić i Marija Nakir.

Ovo je Mona Lacko!

Mlada dizajnerka iz Subotice predstavila se odevnim komadima inspirisanim techno underground kulturom, što je oduševilo publiku, s obzirom na da ovu liniju inspiracije već dugo nismo imali prilike da vidimo na pisti. Vibrantna narandžasta i srebrna u Moninoj izvedbi su delovali posebno odvažno te pomalo dekadentno odražavajući duh kulture koji ju je nadahnuo.

output_6cz6ud.gif

Pročitajte i:

Očekujte 16. Festival uličnih svirača!
Plavo pozorište poziva na Glas u akciji!
Zemun dobio istorijsku stazu slavnih!