Humanitarna akcija za 400 mališana!

Ove godine namenjena je mališanima iz Svratišta na Zvezdari i Novom Bogradu, štićenicima udruženja COCI – Briga o deci iz Sopota i štićenicima Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Šumadije iz Kragujevca. Organizatori akcije koja se organizuje već treći put, su Rotary i Rotaract Club Beograd Skadarlija i Asocijacija za afirmaciju kulture.

Pismo_1_Copy.jpg

Za predstojeće praznike svako od nas može da postane Deda Mraz, a cilj je usrećiti mališane kojima nema ko da kupi poklone. Deca iz Svratišta pisala su pisma Deda Mrazu. Mališani su slikom i rečju iskazali svoje dečije snove. Njihova pisma možete pročitati na Fejsbuk stranici ovde

Pismo_3_Copy.jpg

Susret mališana sa Deda Mrazom zakazan je za 27. decembar 2015. u Dečijem kulturnom centru u Beogradu, a nakon dodele paketića, za njih će biti organizovana i predstava. Paketići će biti formirani po željama dece iz pisama Deda Mrazu, a sve u cilju kako bismo podržali dečje snove I ispunili im novogodišnje želje za poklon. Možemo pokušati svi zajedno da ostvarimo želje mališana, i da im ne dozvolimo da izgube veru u čaroliju i ljubav. Akcijom pod sloganom „I TI si Deda Mraz” ove godine biće uključeno 400 dece iz tri ustanove.

_event_management.gif

Pročitaje i:

Katarina Radojlović: Senke u mesečevim pričama
Umetnost je svuda!
Ovako Smederevci dočekuju praznike