Čolina novogodišnja priča u Spensu

FOTO: Bojan Rakić

U sklopu turneje „Vatra i barut“ Čola je posetio Novi Sad. Koncert koji je bio zakazan za 20 časova, počeo je sa pedeset minuta zakašnjenja što nije uticalo na raspoloženje publike. Obožavaoci poznatog pevača napunili su salu Spensa do poslednjeg mesta.

EU%20OM.gif

Tročasovno đuskanje uz Čoline hitove upotpunio je i Kornelije Kovač koji je, kao počasni gost koncerta, na klaviru odsvirao nekoliko numera, među kojima je bila i čuvena „ Ti si mi u krvi“, s kojom je pevač ujedno i zatvorio koncert.

2i976g.jpg
FOTO: Bojan Rakić

Iako je koncert bio u sklopu turneje koja promoviše novi album Zdravka Čolića, stari dobri hitovi su prevladali nove. Kako je Čola poznat po svojim Lokicama, ni ovaj put nije bio sam. Plesačice i plesači su igrali uz dobro poznate stihove zajedno sa publikom. Atmosfera je bila krajnje opuštena i praznična, u skladu sa krajem godine.

ve69y.jpg
FOTO: Bojan Rakić

Legendarne pesme poput „Produži dalje”, „Čija je ono zvijezda“, „Pusti, pusti modu“, „Glavo luda“ uvele su sve prisutne u poslednje dane tekuće godine, a Zdravko Čolić uspeo je još jednom da opravda status pevača „koji nikada neće izaći iz mode“.


Kristina ne može bez kafe, filmova i knjiga. Zašto se zadovoljiti samo jednim svetom, kad čitanjem i gledanjem možemo živeti u kojem god poželimo.