Čajetina - Oslo - Bergen - ?!

Znak pitanja je tu jer, ukoliko uspem da uštedim dovoljno novca, želim da odem još negde. Lofoten, Preikestolen... ili ko zna. (Što se toga tiče, ovde je svakako nezgodno snaći se za sve preko hrane i osnovnih stvarčica, i još nezgodnije ako ste prosečan student iz Srbije, a baš ,,vaše” godine ne daju džeparac, no... videćemo! Ja se nadam svakako... i jurim akcije i sniženja!)

Inače, ovaj uvod dovršavam u Bergenu, u zajedničkom prostoru studentskog doma Hatleberg, a evo ga pogled: pogleg_072013.jpg

Biće svakako još pogleda, ali ne samo na norveške predele, već i na razna iskustva i doživljaje:

Kako je bilo prespavati na aerodromu ili železničkoj stanici, ima li nešto zajedničko za Bergen i Čajetinu, šta je to mnooogo divno u Oslu, a imamo u Beogradu... i može da stane u (veći) džep.

Kao i još mnogo pogleda na ljude: kako sam upoznao devojku iz Hong Konga u pola pet izjutra, da li su Norvežani zaista (toliko) hladni, o čemu sam razgovarao sa devojkom iz Etiopije, šta je to ili koga psovao pijani Norvežanin sa kojim sam bio sam u autobusu, kako mi je bilo sa kaučsurfing domaćinom, i zašto je bilo kul da se šetamo goli po kući.

Međutim!
Ne želim da upropastim sva iznenađenja.
Pratite sajt i blog, i za nekoliko dana, možda i ranije, stižu prvi članci :)

Pozdrav iz kišovitog, ali prelepog Bergena!

P.S. Ikke dårlig vær, bare dårlige klær – tj. nema lošeg vremena, samo loše odeće, kako kažu Norvežani.
Kuckamo se!