Aktiviraj se i iStupi iz mase diplomiranih!

FOTO: Zwarte Zonnepanelen

iSerbia se uvek izdvajala po tome što joj je osnovni i jedini cilj da utiče na što bolji položaj mladih. Bilo da je to preko naših projekata, bilo da je to uz bogat sadržaj, namenjen mladima na početku karijere na portalu. Mladi su kod nas uvek imali priliku da nešto nauče, da se informišu, da se aktiviraju ili da ostvare dobre kontakte”, rekla je direktorka i glavna i odgovorna urednica portala, Marija Mitrovanov .

Ona je dodala da već tri i po godine ceo tim uspešno sarađuje sa mladim i perspektivnim ljudima kojih ima na stotine. Uz saradnju sa njima i uz međusobno slušanje potreba, nedostataka i težnji sa kojima se mladi suočavaju svakodnevno, tim je uvideo da je Srbija bogata onima koji žele nešto da postignu i da budu aktivni.

„Uvideli smo, takođe, da postoji veliki broj onih pasivnih, koji samim tim što studiraju smatraju da su dovoljno učinili po pitanju svoje profesije. Obe ove činjenice su nas podstakle na odluku da izađemo iz okvira onlajn sveta i da pružimo podršku ovim prvima, a drugima da ukažemo na to koliku grešku prave”, rekla je ona i dodala da je ideja da se još više približe onima zbog kojih sve aktivnosti postoje i da periodično organizuju edukativna i interesantna druženja.

poster.jpg

Pored Marije Mitrovanov koja će voditi ovaj događaj, učestvovaće i Miloš Belčević, Svetlana Mojić i Borivoje Matić koji neće slučajno biti tu.

„Oni su sjajni ljudi koji su veoma mladi postigli mnogo toga, što je mene fasciniralo toliko da sam morala da ih pozovem da i drugi čuju njihove priče i nešto od njih nauče”, rekla je Marija.

Svetlana Mojić vodi malu firmu, bavi se dizajnom jahti i enterijera za luksuzna plovila, uglavnom ima klijente u inostranstvu i jedan je od osnivačica Udruženja mladih privrednika Srbije. Miloš Belčević je student skandinavskih jezika, SEO i online marketing menadžer i frilenser, a Borivoje Matić je student prava i osnivač Unije studenata Vršac koja ima mnogo realizovanih projekata.

output_6cz6ud.gif

Pored druženja, razmenjivanja ideja, razgovora i težnje da zajedničkim snagama dođemo do rešenja, čekaju vas i edukativne radionice na kojima će se raditi simulacija intervjua, procena vaših CV-jeva, pa ponesite svoj CV !

Dođite svi 30. maja u Gnezdo u 14.00, poslušajte sjajne životne priče, informišite se, učestvujte u edukativnim radionicama, upoznaju članove portala iSerbia i osigurajte svoj poklon koji čeka baš vas!

Za više informacija, pa i da, zbog ograničenog broja mesta, potvrdite dolazak, pišite nam na urednistvo@iserbia.rs.

Milica je devojčurak, a voli da peva, piše, čita i ne zaboravlja da se smeje.