Nagradni konkurs „Čuvamo se poezijom”
Promo

Opšte informacije

Cilj je podsticanje kreativnosti i deljenje svojih sposobnosti za vreme izolacije. 


Ana Ilić je autorka tri zbirke pesama, diplomirani filozof, grafički dizajner, članica Nacionalne organizacije za retke bolesti, koja je i sama obolela od retke bolesti - Fridrajhove ataksije.


Konkurs „Čuvajmo se poezijom” raspisan je na Fejsbuku i Instagramu, a odnosi se na poeziju i aforizme.


Najboljih 20 učesnika dobija besplatan dizajn za majice sa poezijom - pesmom (ili stihom) ili aforizmom kojim se prijavljuje (naznačiti u mejlu šta je od toga tekst za dizajn). 


Sugestije i vizije za dizajn su dobrodošle. Proces dizajniranja će biti potpuno interaktivan, što znači da su dobrodošle sve reakcije - u duhu zajedničkog rada na kreativnosti i međusobnim razumevanju.


Svaki učesnik sa jednim od 20 najboljih predloga dobija 50% popusta na regularnu cenu majice sa sopstvenim tekstom, koja je dostupna za kupovinu i svima ostalima po regularnoj ceni.


Učesnici koji osvoje prvo mesto na konkursu u obe kategorije, na osnovu mišljenja stručnog žirija, dobiće besplatno majicu sa printom svoje pesme ili stiha, odnosno aforizma.


Rezultati će biti objavljeni na Fejsbuk stranici i na Instagramu, na kojima su i drugi detalji tog poziva.

Uslovi

  • Nema starosnog ograničenja, a ono što se prijavljuje na konkurs može biti objavljeno do sada.
  • Tema je slobodna, ali je poželjno da bude nešto u vezi sa periodom korona krize ili da je nastalo tokom vanrednog stanja.

Način i rok prijave

Potrebno je poslati najviše jednu pesmu ili aforizam (ili oba) na imejl podsvetlomistine@gmail.com, uz ime, prezime i kratku biografiju.


Konkurs je otvoren do 31. maja 2020. godine.