Majstori programiranja na CEO konferenciji

Foto: EKOF Media Group

CEO konferencija predstavlja najveću regionalnu motivacionu konferenciju za mlade u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Mogle su se čuti uspešne životne i poslovne priče uz veliku energiju, motivaciju i pozitivnost.

Konferencija u Beogradu se održala u Domu Sindikata 21. aprila u organizaciji EKOF Media Group, u okviru najvećeg karijernog događaja za mlade u regionu, koji se sastojao od sajma praksi, poslova i edukacije.

Druga grupa od 15 najboljih polaznika projekta „Majstori programiranja“, dobila je takođe besplatne ulaznice za posetu CEO konferencije.

Milica Perić (17 godina) iz Beograda, polaznica „Majstora programiranja“, na kursu Web development, koja je prisustovovala CEO konferenciji, za iSerbia je izjavila: „Prvi je govorio Vanja Grbić, zatim Veronika Tasić izvodivši na binu devojku, koja je na prošloj konferenciji sedela isto kao i mi - u redu, a danas je zaposlena i vredno radi sa Veronikom. Nakon toga, Robert Čoban nas je uveo u svet novina, časopisa i magazina. Posle njega nam je govorila Olivera Stojanović o svom biznisu satovima, a nakon nje, Dragana Đermanović, žena koja nam je ulila nadu svojom životnom pričom. Milka Forcan je govorila sa puno podrške i motivacije. Na kraju je govorio Nebojša Matić, koji nas je i nasmejao i objasnio nam da moramo da slušamo sebe i da se borimo za sebe!”

17991207_10203239124816302_2756849472848073732_n.jpg

FOTO: Privatna arhiva - Predstavnice portala iSerbia i EKOF Media Group

„Majstori“ su imali edukativno i zabavno druženje na konferencijama (INAT Summit i CEO konferenciji). Upoznali su se međusobno i razmenili utiske u zabavnoj afmosferi. Sada su krenuli na drugi deo kursa, odlučivši se ili za Web development ili Kreiranje Android aplikacije, gde nastavljaju vredno da skupljaju poene i da da bore za druge vredne nagrade.

Platforma je dodatno unapređena inovacijama i dodacima, kako bi polaznici imali na dohvat ruke sve opcije neophodne za što bolji rad i savlađivanje zadataka. Uskoro kreću i pojedinačne konsultacije sa mentorima kako kreću sve zahtevniji zadaci. Sponzori različitih vrsta proizvoda se interesuju da ih podrže i tako ih dodatno motivišu na rad. Završetak kursa je predviđen za 19. jun, a do tada imamo još mnogo iznenađenja i nagrada za vredne majstore!

Pogledajte kako je bilo na Konferenciji INAT Summit ovde.