I Opšte informacije

Nomotehnički Centar Beograd, započeo je Projekat u aprilu 2013.godine, koji pomaže mladima da objavljuju svoje naučne radove uz minimalno materijlano učešće, omogućivši im tako da budu u jednakom i ravnopravnom položaju sa ostalima.

Edukacija i objavljivanje naučnih radova, treba da bude dostupno svima bez ozbira na nečiju materijalnu sposobnost.

Mladi su nam pružili poverenje kroz četiri objavljena izdanja, trenutno je i peti broj u realizaciji, zato u 2014.godini nastavljamo.

Zbornici se objavljuju četiri puta godišnje, a prvi Zbornik za 2014. godinu, pod nazivom NOVA NAUČNA EDUKATIVNA MISAO sa ISSN brojem 2334-8631 i COBISS.SR-ID 199642636 biće objavljen u januaru 2014.godine.

POZIV ZA OBJALJIVANJE RADOVA
POČINJE 04.NOVEMBRA 2013.GODINE I TRAJE DO 10.DECEMBRA 2013.GODINE.

TEMA: INOVATIVNO REŠENJE ZA LOKALNE PROBLEME služi kao preporuka onima koji nemaju ideju šta bi pisali, tema se odnosi da u gradu, opštini ili državi u kojoj živite, prepoznate problem koji smatrate da je jedan od većih i u skladu sa Vašim zanimanjem date inovativno rešenje za njegovo rešenje. Svaki istraživački rad je možda početak poslovne ideje, a mi ćeno se potruditi da najbolje ideje promovišemo.

Kompletne radove neophodno je dostaviti do 10. januara 2014.godine, do kada se vrši popisivanje Ugovora i uplata od 4 000 RSD.

Poziv je otvoren za sve studente osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i regionu. Takodje, pozvani su i oni koji su fakultete završili, kao i istraživači, bilo da su u radnom odnosu ili ne.

Svi Vi koji želite da Vaše radove publikujete, a niste do sad imali prilike, zbog najčešće surove realnosti da je uvek neophodna velika materijlana nadoknada, slobodni ste da nas kontaktirate i dobijete sve informacije o našim povoljnim uslovima kao i prijavni formular.

web_novinarstvo_3.jpg

II Kako se prijaviti?

USLOVI:

- Studenti osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i regionu, kao i oni koji su iste završili
- Istraživači, bilo da su u radnom odnosu ili ne.

POTREBNA DOKUMENTA

• CV
• Prijavni formular – dobijate na upit slanjem na našu e-mail adresu, ili preko fb stranice.
• Potvrdu sa Fakulteta da ste student ili fotokopija indeksa
• Za one koji su zavšili studije, fotokopija diplome ili uverenje o diplomiranju /masteru/ doktorskim studijama.
• Istraživači dostavljaju motivacino pismo (objasniti u par rečenica zašto se prijavljujete, ne duže od dve strane) i spisak naučno-istraživačkih radova, ukoliko ga posedujete, ukoliko do sada niste objavljivali radove, napišite u motivacinom pismu da niste.

ROKOVI I OBAVEZE:

- Konkurs je otvoren od 04.novembra do 10.decembra 2013.godine;
- U navedenom periodu možete od nas zatražiti Prijavni formular koji nam popunjen, isključivo u WORD 2003 formatu, vraćate do10.decembra;
- Nakon obaveštenja da je Prijavni formular zadovoljio kriterijume, dobijate Ugovor kao i uputstvo za uplatu u visini od 4 000 RSD, kao i uputstvo koje služi kao preporuka za izradu Vašeg rada;
- Uplatu možete izvršiti do 10.januara 2014.godine, do kada nam dostavljate i kompletan rad obima 10 do 15 stranica;
- Štampano izdanje biće objavljeno do 31.januara 2014.godine, Vi dobijate štampani primerak na kućnu adresu i PDF izdanje na mail.
*Zabranjeno je svako kopiranje, umnožavanje i uploadovanje Zbornika sem onih stranica na kojima je isključivo Vaš rad. Stranice u PDF izdanju su tako složene da ih lako možete odvojiti a da ne morate i rad koji nije Vaš da postavljate ukoliko Vam je bitno da isti javno objavite na nekoj od društvenih mreža ili drugih internet stranica.

INFORMACIJE:

office@nomcentar.com

zbornik@nomcentar.com

nomcentar@gmail.com

00 381 64 315 64 67


Podelite korisne informacije ili KONKURSE sa nama. Pišite nam na office@iSerbia.rs

Želim povremeno da dobijam mailove o novim konkursima, novostima i aktivnostima portala OVDE