Budi svojim kolegama prozor u svet umetnosti! Predstavi svoje radove mladima širom Srbije!

Bavite se umetnošću, ali niste bili u prilici da predstavite i promovišete svoj talenat, svoje veštine i svoje radove? Želite da počnete od sebe i svojim radovima poboljšate položaj mladih umetnika u Srbiji? Portal iSerbia raspisuje konkurs za mlade umetnike u cilju poboljšanja položaja mladih umetnika, te afirmaciji njihovih radova!

Ko može da se prijavi?

Mladi širom zemlje, bilo da su školovani umetnici, bilo da su amateri sa izraženim talentom starosti od 15 godina, pa na dalje.

Opis zaduženja

Dostavljanje kvalitetnih fotografija svojih radova ukoliko je u pitanju 3D, odnosno skeniranih ukoliko je u pitanju rad na papiru. Radovi će biti objavljeni barem jednom mesečno, a po želji umetnika i češće.

Trajanje angažmana:

S obzirom na to da je angažman na dobrovoljnoj bazi, on može trajati koliko to umetnik želi, uz preporuku članova portala iSerbia da se održi kontinuitet od bar četiri meseca.

Onlajn_kurs_PPS_manji.gif

Način prijave:

Da biste se prijavili, neophodno je da popunite formular ovde, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nagrada?

• Afirmacija vašeg rada, kao i podsticaj ostalim, ali i budućim mladim umetnicima i uticaj na njihov bolji položaj
• Promocija vaših radova na našim kanalima na društvenim mrežama.

O nama

iSerbia je organizacija registrovana u Beogradu decembra 2011. godine, koja ima za cilj podsticanje omladinskog preduzetništva, inovativnosti i aktivizma, kao i promociju mladih, uspešnih i talentovanih ljudi širom Srbije. Jedan od naših projekata je i naš izuzetno posećen portal, www.iSerbia.rs, koji ne služi samo predstavljanju organizacije, već i pružanju informacjia i vesti mladima iz oblasti obrazovanja, usavršavanja, biznisa i aktivizma, podatke o osnivanju firme ili udruženja, konkurse za mlade, i još mnogo čega. Iza portala iSerbia stoje nagrada za web top 50 dobijena januara 2014. godine u Skupštini grada Beograda, 100.000 poseta mesečno, pet popularnih kanala na društvenim mrežama, kao i brojni projekti u okviru iSerbia udruženja.

Osnivanje_NVO.jpg
Ukoliko želite povremeno da dobijate mejlove o novim konkursima kliknite ovde

Podelite korisne informacije ili KONKURSE sa nama. Pišite nam na konkursi@iSerbia.rs