Kakvo je tvoje mišljenje o studiranju u Srbiji?
Pixabay

Zašto je bitno da učestvujete?


Vi se pitate, a nas zanima prava slika studiranja u Srbiji. Neka vaše mišljenje bude značajno tamo gde se radi o vašoj budućnosti! Klikni OVDE i Anketa te čeka!


Ko smo mi i zašto mi to radimo?


Mi smo Udruženje iSerbia, sačinjeno od tima sociologa i psihologa, koje za svoj primarni cilj ima podizanje kapaciteta mladih u preduzetničkom, ali i u obrazovnom smislu. Fakulteti svojim obrazovnim kadrom, infrastrukturom, programom nastave, kao i odnosom prema studentima predstavljaju institucije sistemskog obrazovanja mladih.


iSerbia je godinama bila element pritiska, kontrole, ali i podsticaja visokoškolskog sistema u Srbiji koji se ogledao kroz kontinuriano istraživanje „Studentsko rangiranje fakulteta” sa ciljem detetkovanja stanja u obrazovnom sistemu u Srbiji viđen studentskim očima i iskustvom a prema kriterijumima koje vi smatrate važnim.


Zašto su rezultati bitni?


Rezultati, aktivnim studentima, omogućavaju sagledavanje kvaliteta studiranja na svojim fakultetima u odnosu na druge fakultete, a budućim studentima su ovi podaci neprocenjivi kada je reč o krucijalnom izboru fakulteta. 

Svim fakultetima ovi rezultati treba da ukažu na neophodnosti promena i unapređenja radi što boljeg sistemskog obrazovanja mladih u budućnosti putem kojeg će celo društo napredovati.


Kako je bilo ranijih godina?


Pogledajte kako je to bilo akademske 2011/2012 i 2013/2014 godine.


Kako da ti daš svoje mišljenje o svom fakultetu?


Klikni OVDE i Anketa te čeka!


Samo zajedno možemo učiniti velike stvari!