Mreža preduzetnika: Kako postati freelancer?

U petak, 29. januara u 17:30h na 6. spratu Beograđanke, Mreža mladih preduzetnika održava svoje peto druženje i svi su pozvani! Mreža je prevashodno namenjena mladim preduzetnicima koji imaju želju da se druže kao i da razmenjuju znanja sa sebi sličnima, usavršavaju se, a cilj okupljanja je da se preduzetnicima kao i potencijalnim preduzetnicima pomogne da sve one poslovne ideje koje im se motaju po glavi pretvore u stvarnost!

Iz tog razloga, na ovom druženju Mreže mladih preduzetnika učesnici će u neformalnoj atmosferi od iskusnijih kolega čuti odgovor na pitanje Kako biti uspešan freelancer u Srbiji?

Kako su počeli i razvili svoj posao ispričaće vam tri freelancera sa različitim poslovnim putevima:
- Jovana Miljanović – Freelance marketing konsultant. Njene oblasti rada su community management, content marketing, business development i marketing consulting, a takođe vodi i svetski uspešan blog o putovanjima
- Miloš Belčević – freelancer koji trenutno razvija svoju mobilnu aplikaciju Happi ppl i o kome možete više videti ovde
- Ognjen Milićević – Naučni konsultant koji je razvio uspešan posao radeći na sajtu freelancer.com.

MMP_29_01_najava_cover_FB.jpg

Po završetku edukativnog dela radionice sledi speed networking u neformalnom okruženju i druženje učesnika uz koktel.

Zato, šta čekate? Prijavite se i čujte ideje koje vam mogu pomoći da se razvijete! Da biste prisustvovali događaju, prijavite se ovde. Bilo da ste mladi preduzetnik ili želite to da postanete, dobrodošli ste!