iSerbia organizuje: „Umetnost na iSpitu“

U subotu, 23. januara 2016. godine, u Maloj sali SKC-a od 14.00 do 20.00, održavaće se izložba studentskih fotografija sa tematikom pripremanja ispita, kao i crteža, slika, skulptura i raznih dela umetnika i umetnica koji se predstavljaju na portalu iSerbia. Na još jedan način iSerbia će pokušati da pozitivno utiče na mlade: afirmacijom talenata, obrazovanja, kreativnosti, originalnosti i domišljatosti da svoj rad pretoče, prvo, u lični pečat, zatim i u isplativ posao za sebe.

„Mi ne predstavljamo samo grupu izuzetno talentovanih ljudi (kao da je to malo!), koji će svojim autorskim delima pokušati da vam prenesu makar deo početne ideje, pa i da obogate i, na neki način, zaštite umetnost. Mi, kao uvek, želimo da čujemo šta vi mislite i da otkrijemo vaše ideje! Upravo zato vas, kao propratni program, u 17.00, očekuje debata master filozofa iz Beograda o položaju umetnosti u Srbiji", najavljuju iz iSerbie.

EU%20GIF.gif

Nakon zvaničnog otvaranja izložbe, u 15.00, nastupiće poznati i nagrađivani umetnički ansambl ,,Kralj Petar prvi” iz Beograda, koji će uz svoj zabavni repertoar upotpuniti ugođaj svakog posetioca. Uz sve to, zainteresovani mogu da se oprobaju u umetničkom izražavanju u kutku radionice ,,Kako nastaje umetnost”. Za sve posetioce koji podrže i svojim prisustvom upotpune ovaj događaj, iSerbia je pripremila vaučere za besplatno pohađanje onlajn kurseva Aktivno traženje posla i Profesionalna profil slika u okviru iAkademije.

Osmotrite finalni proizvod ovih mladih ljudi, informišite se kako ovakvi događaji mogu da utiču na položaj mladih u Srbiji, pronađite motiv, fokusirajte se na ideju i otkrijte do sad skriveni talenat i važnost obrazovanja! Svi ste dobro došli!

Biografije učesnika izložbe možete pogledati ovde i ovde.
Detalje o programu izložbe pogledajte ovde.

Ovaj događaj jedan je u nizu akcija iSerbie u cilju promocije obrazovanja, talenata i potencijala mladih. Posebnu zahvalnost za njegovu kvalitetnu realizaciju dugujemo kompaniji Red Bull, Sprint art štampariji, Digital studiju Foto Gama, kao i Studentskom kulturnom centru Beograd na ustupanju prostora i zajedničkom planiranju. Svako ko želi da se uključi u ovu akciju i podrži mlade, kao i za bilo kakva pitanja i sugestije, može se javiti na mejl: urednistvo@iserbia.rs.