Posetite prvi Mama Biznis Fest!

Priredila: Marija Jakić

Foto: Facebook Udruženja Mame Novosađanke

Ako vas zanima preduzetništvo, razmena iskustva sa drugim preduzetnicama, ovo je pravo mesto za vas, jer na ovoj manifestaciji sa svojim poslovima će se predstaviti oko 100 mama, sa preko 70 razlilčitih delatnosti, koje su izuzetno raznolike.

Obavljaće se masaža i šminkanje na licu mesta, posetioci će imati priliku da vide i kupe nešto od korisnih i lepih stvari koje prave i prodaju mame: prirodnu kozmetiku, rukotvorine, ukrasne predmete, odeću, nakit, ručno rađene lutke, posteljinu, platnene pelene, nosiljke za bebe, torbe od ambalaža, kućnu hemiju, cvetne aranžmane, piletinu, med i prirodne voćne sokove itd.

13563506_10154243520589857_2088605678_n.jpg

Foto: Facebook Udruženja Mame Novosađanke

Biće promovisana joga, smeh joga, fitnes, turistički aranžmani, fotografske usluge, onlajn poslovi, časovi stranih jezika, usluge šivenja, kvantna magnetna dijagnostika, Bars tretmani, Reiki, tepih servis, sadržaji za decu i još mnogo toga. Uz to, mame će moći da dobiju savete od savetnica za dojenje i bespelenaštvo, ali i psihološke savete, kao i savete o mršavljenju.

EU%20GIF.gif

"Putem manifestacije Mama Biznis Fest želimo da podržimo žensko preduzetništvo, pomognemo umrežavanju mama preduzetnica i plasiranju njihovih proizvoda i usluga na trzištu, ali isto tako i da uživo i na jednom mestu, predstavimo ponudu, odnosno zadovoljimo potrebe i potražnju za raznim prozvodima i uslugama koje su do sada mame pokazivale u nasoj Fejsbuk grupi putem online pitanja."- kaže se u saopštenju ovog Udruženja.

Marija je samo mali čovek sa velikim idejama.