Posetite drugi Mama Biznis Fest!

Foto: Mame Novosađanke

Priredila: Marija Jakić

Šta je Mama Biznis Fest?

Na manifestaciji će se predstaviti 50 mama, sa svojim delatnostima, koje su veoma šarenolike i interesantne.

Putem manifestacije Mama biznis fest se podržava žensko preduzetništvo, pomaže umrežavanju mama preduzetnica i plasiranje njihovih proizvoda i usluga na trzištu, ali isto tako se i da uživo i na jednom mestu, predstavlja ponudu, odnosno zadovoljavaju se potrebe i potražnje za raznim prozvodima i uslugama koje su do sada mame pokazivale u Fejsbuk grupi Mame Novosađanke putem onlajn pitanja. Manifestacija za cilj ima i informisanje i edukaciju majki preduzetnica, ali i onih koje to tek planiraju da postanu.

Šta možete da vidite i kupite?

Posetioci će imati priliku da vide i kupe nešto od korisnih i lepih stvari koje prave i prodaju mame: prirodnu kozmetiku, rukotvorine, umetničke predmete, odeću, unikatni nakit, lutke, stvari za kuću, posteljinu, platnene pelene, torbe, tkanu metražu i pletene stvari, figurice za torte, autorske knjige itd.

14225548_1782169938724244_7510346284819031905_n.jpg
Foto: Mame Novosađanke

Biće promovisani masaža i masaža beba, šminkanje i manikir, joga, reiki, fotografske usluge, dekoracija venčanja, graviranje, finansijsko savetovanje, saveti za dojenje, časovi stranih jezika i muzike, rekonekcija, sadržaji za decu, onlajn marketing i još mnogo toga.

Svoje mesto će naći i organsko povrće, hrono pecivo, med i proizvodi od meda, speltino brašno, medenjaci, matični sokovi i voćna vina, domaći ratluk.

Mališane očekuju brojne zanimljive radionice i iznenađenja.

-preduzetnistvo.gif

Konsultacije i savetovanje stučnjaka

Predstojeći Mama biznis fest obogaćen je dodatnom ponudom u vidu konsultacija i saveta od strane stručnjaka iz oblasti podrške ženskom preduzetništvu, marketinga i prodaje. Na štandu udruženja, posetioci će moći dobiju sve informacije i odgovore na pitanja iz ovih oblasti, a njima na raspolaganju će biti Danijela Moljac - savetnica za razvoj preduzetništva
(11-13h), Jelena Petrov - RRA Bačka rukovodilac projekata(15-17h) i Tanja Kalezić - direktor Founder Institute u Srbiji, član međunarodnog žirija Creative Business Cup, poslovni konsultant za strateško planiranje, trener Mockup Your Startup School (18-20h).

Humanitarni segment

Svi događaji udruženja Mame Novosađanke poznati su i po svom humanitarnom karakteru, a ovog puta prikupljaće se novčana pomoć za lečenje bolesnog dečaka Radivoja Šijaka, čija majka je članica Fejsbuk grupe ovog udružeja.

Ulaz je besplatan, a rad ovog udruženja možete pratiti na njihovoj Facebook stranici