Zoran Panović novi gl. i odg. urednik iSerbie

Kao što je već poznato, Panović je razrešen sa funkcije „glodura“ Danasa, na čije mesto je uskočio jedan od najpoznatijih srpskih kolumnista današnjice, Dragoljub Draža Petrović.

Draža, sin čuvenog glumca Bogoljuba Petrovića, koga je na krštenju krstio čuveni glumac Dragan Nikolic, u poslednje vreme je pisao kolumne za Danas, Nedeljnik, kao i na portalu TV N1. Od pre neki dan, može da se hvali da je glodur Danasa.

Panović, Užičanin poreklom, radio je u Danasu od osnivanja, daleke 1997, pa sve do danas. On je jutros stupio na svoje novo radno mesto koje mu je poverila naša direktorka, inače Panovićeva fakultetska komšinica na Filozofskom fakultetu, Marija Mitrovanov.

(Podsetimo, Marija Mitrovanov je dipl. filozof, dok je Zoran Panović dipl. sociolog, a te dve katedre dele sprat na fakultetu).

U tekstu gde se najviše pominje „čuveni“ (čuveni novinar, čuveni list, čuveni kolumnista, čuveni glumac), ponosno možemo reći da je uvršten i naš mali, ali vredan i značajan portal za srpsko internet nebo.

Na taj način, završena je sezona prolećnih novinarskih transfera u Srbiji. Ili je tek počela?

Aprililili! :D

Ovaj članak je napisan isključivo u svrhu prvoaprilske šale prema našim čitaocima i potpuno je izmišljena priča. Svaka sličnost sa pravim ljudima i događajima je slučajna.