Šestougaone zidne pločice od drvene vune
Pixabay

Ovaj material, koji se uglavnom koristi za ambalaže, punjenje igračaka, ali i kao podloga, danas se pretvara u materijal za uređenje enterijera koji ne samo da lepo izgleda već izoluje zvuk i otporan je na vatru.

Pored toga što stvara sjajne vizualne obrasce na zidovima, ovaj proizvod može da se koristi u muzičkim studijima zbog svojstva zvučnog izolatora, ali je i ekološki!

Pexels
Pexels

Pogledajmo na ovim fotografijama kako izgleda.

View this post on Instagram

Leanplum Headquarters in San Francisco, designed by Citydot Studio. Professional architecture photo by @brucedamonte. This is an interior shot of one of the meeting rooms. The office interior architecture, BAUX acoustic wall tiles pattern, furniture and lighting design is by Citydot Studio. The twisted felt acoustic ceiling and wall panels are designed as a collaboration between Citydot Studio & @mahsavanaki, ceiling panels fabricated by @skiffmade. #citydotstudio #officedesign #officeinterior #startupoffice #startup #architecture #startuplife #conference #office #design #contemporarydesigns #contemporaryinterior #contemporaryoffice #architecturelovers #patterns #wallpatterns #baux #bauxdesign #sustainableproducts #soundproof #woodwool #architexture #acoustictiles #eamesshellchair @zara31ivanova @maximeio

A post shared by Citydot Studio, LLC. (@citydotstudio) on

Dakle, koristi se za ambalaže i punjenje igračaka, a osim toga što se može koristiti i kao zvučna izolacija, potpuno je ekološki!


Izvor: Cultura inquieta