Ovo su najluđi stihovi turbofolk muzike

FOTO: Night life

Mnogi doktori su izučavali ovu novonastalu situaciju, ali niko od njih nije došao do konačnog rešenja za izlečenje ove epidemije koja se širi među omladinom brzinom svetlosti.

Međutim, jučerašnji događaj uplašio je mnoge od njih i odlučili su da situacija nije bezazlena. Šta se to tačno izdešavalo na 18. rođendanu jedne devojke niko ne može da potvrdi, ali naš izvor nam je prepričao dešavanja koja su usledila nakon dolaska vozila hitne pomoći i prelaska mladih iz disko kluba u bolnicu.

Prema rečima našeg anonimnog izvora, hitna pomoć je povezla desetak mladih osoba u najbližu bolnicu, a ponašanje ovih mladih iznenadilo je i začudilo sve prisutne.
Jedna mlada devojka, koja je sedela pored vrata automobila, skoro skandalozno uzviknula prijatelju pored sebe: “Napravi mi sina, pod svetlima kazina”, dok joj je on na to konstatno odgovarao: “rodićeš mi sina, kralja kokaina i rodićeš mi decu belu kao sneg, jer celo moje selo oduvek šmrče belo”.

Preko puta njih sedela je mlada devojka od oko 15 godina, kojoj je zbog “ne skidanja” sa fejsa, pošto nikako da se okani maj spejsa i zbog večitog gledanja u telefon, ponestalo sna. Sada samo ponavlja nekome u telefon: “ma hajde zovi me noćas u 3, insomnija, ja više ne spavam ni iz hobija, zovi me noćas u 5, insomnija i ti i ja”.

_veb_novinarstvo.gif

Pored nje sedeo je par koji se prepirao. Mladić je vikao na svoju devojku: “ti propadaš, ti propadaš, jer se drogiraš”, dok mu je ona odgovarala “šizofrenija, tvoja prešla je na mene, prati me gde god da krenem”.

Naspram njih, sedeo je još jedan par. Momak je ćutao dok mu je devojka tepala: "Caki,Caki cale, kupi mi sandale, samo pazi, Cale, da ne budu male, nosim broj 41".
Posle desetog ponavljanja ove iste molbe, momak joj je odgovorio da neće da joj kupi sandale, jer joj "mini, mini, mini suknja lepo stoji, nosi je stalno, jer stoji ti maksimalno".

Sve je to zbunjivalo malo stariju devojku koja je sedela u ugli razmišljajući o svom vereniku koji je, dok je njihov pas lajao, "otišao a sarmu probo’ nije". Odlučila je da odagna svoje brige o vereniku, ustala je i sledećom rečenicom privukla pažnju svih prisutnih: “Koka kola, marlboro, suzuki, diskoteka, gitara, Buzuki, to je život, to nije reklama, nikom nije lepše nego nama”. Niko nije razumeo šta je pisac hteo da kaže.

Lekari se i dalje bore za ovu mladu populaciju i nadaju se da nije prekasno. Na kraju, roditeljima su toplo preporučili da deci daju preslušavanje kompozicija Betovena i Mocarta minimum 3 puta na dan po 15,20 minuta.


Sara je direktna, uporna i orginalna, vašu pažnju i interesovanje zadobija sasvim spontatno na nenametljiv način

Ovaj tekst je deo serije #meetSerbia. Podelite ga!