Upoznajte  poslovne stručnjake 1 na 1

Access MBA pruža poslovnim stručnjacima priliku da saznaju o vrhunskim MBA programima tokom ličnog razgovora sa predstavnicima nekih od najboljih svetskih poslovnih škola.


Kada se prijavite za Jedan-na-jedan MBA skup, vaš profil se pažljivo upoređuje i odabira za pojedinačne sastanke sa predstavnicima poslovnih škola koje odgovaraju vašim potrebama i očekivanjima.


U danu kada se održava događaj, pruža vam se prilika da:

- Prisustvujete individualnim 20-minutnim sastancima sa rukovodiocima za prijem na MBA programe 

- Dobijete personalizovanu procenu profila i orijentaciju od strane stručnih MBA konsultanata i GMAT instruktora

- Saznate informacije od predstavnika škola i diplomaca na panel diskusijama

- Dobijete pristup fondu za stipendiranje MBA programa vrednom više od 2 miliona EUR

- BESPLATAN vaučer za vodeći portal za digitalno učenje – DigitalEdu


+ Osvojite posetu školi po izboru!


Imaćete priliku da se lično povežete sa najboljim poslovnim školama na svetu, kao što su sledeće: SDA Bocconi, University of Sheffield, Vienna University of Economics and Business, IE Business School, University of Tampa, University of Ljubljana i mnoge druge.


Savetnik za Access MBA će vas kasnije kontaktirati da biste razgovarali o svom projekti i zakazaće vam pojedinačne sastanke sa univerzitetima koji vas interesuju, a koji učestvuju na događaju. Oristite prednosti ovih usluga - potpuno besplatno - prijavite se ovde sada!


Diploma MBA studija je u svetu najšire priznata diploma poslovnih studija, što poslovnim stručnjacima omogućava da rade na visokim upravnim položajima, ostvare veći prihod i posluju na globalnom nivou. Učestvovanjem u međunarodnom MBA programu proširićete svoju mrežu poznanstava, povećati izglede za napredovanje u karijeri i dobiti prilike da svoje preduzetničke ideje pretvorite u poslovne poduhvate.


Ako se prijavite najmanje 10 dana pre MBA skupa, dobićete procenu profila i priliku za lične konsultacije koje će vam pomoći da odredite koji je MBA program najpogodniji za vas.