Konkurs za EY preduzetnika 2018. godine
Ey

O konkursu

Konkurs je namenjen svim zainteresovanim preduzetnicima, a uspešno se održava već sedmi put. Pobednik će, zajedno sa pobednicima iz zemalja širom sveta, prisustvovati svečanoj ceremoniji koja će se održati u Monte Karlu u junu 2018. godine.


Pokrovitelji ovog konkursa su, osim EY - a takođe i Ministarstvo privrede Srbije i ProCredit banka kao generalni sponzor, Radio Televizija Srbije, magazin Biznis & Finansije i poslovni portal eKapija.


Izbor za EY Preduzetnika godine organizuje se svake godine u preko 150 gradova i skoro 60 zemalja širom sveta. U svetu se ova nagrada dodeljuje već 30 godina, dok je u Srbiji ustanovljena tek 2012. godine.


U našoj zemlji je, za poslednjih nekoliko godina, u ovom konkursu učestvovalo 165 preduzetnika ispred 150 kompanija, sa više od 15.000 radnika.

Izbor pobednika

 Ove godine pobednika će odabrati nezavisni žiri na osnovu ključnih faktora uspeha poput:

  • preduzetničkog duha,
  • finansijskih pokazatelja,
  • strategijskog usmerenja,
  • prisustva na regionalnom ili mežunarodnom tržištu,
  • inovativnosti i
  • ličnog integriteta.

Plan EY je da ovim programom afirmiše najbolje srpske preduzetnike i samim tim im omogući da budu jednaki sa najboljima iz celog sveta.

Nagrada EY preduzetnika godine dodeljuje se poslovnim ljudima koji svojim trudom i radom stvaraju uspešne kompanije.

Prijava

Ukoliko smatrate da ste uspešni u svom poslu, da stojite iza uspeha svoje kompanije i da je ovo konkurs za vas, možete se prijaviti na linku ili uz pomoć prijavnog formulara.