Prijavite se za intenzivne treninge poslovnih veština
Poslovni trening

Opšte informacije

Udruženje građana „Centar za poslovne treninge“ osnovano je u julu 2016. godine od strane osnivača startap kompanije SciEd Technologies d.o.o, koja je nastala u okviru Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta Beograd d.o.o. 


Udruženje je osnovano sa strateškim ciljem da pruži podršku unapređenju zapošljivosti i zaposlenosti mladih žena i muškaraca u procesu neformalnog obrazovanja i celoživotnog učenja, kroz organizovanje treninga, radi povećane usklađenosti znanja, veština i kompetencija koje mladi kroz navedene treninge stiču, sa potrebama tržišta rada. 


U tom okviru, „Centar za poslovne treninge“ nastoji da unapredi kvalitet i mogućnosti za sticanje kvalifikacija i razvoj kompetencija i inovativnosti mladih kroz organizaciju sveobuhvatnih treninga, kako bi mlade nezaposlene brzo spremila za praktične izazove koji ih čekaju u daljoj karijeri, a na raspolaganju su mentori i edukatori kompanije SciEd Technologies-a uspešni u svetu biznisa, marketinga i edukacije.

O programu

Centar za poslovne treninge će sprovoditi sveobuhvatne programe treninga za učenike završnih godina srednjih stručnih škola, studente i diplomaca u potrazi za poslom. Program je intenzivan i dizajniran sa ciljem da kvalitetno pripremi mlade za sve situacije i prepreke koje će ih čekati u poslovnoj budućnosti. 


Svaki program, pored razvoja hard i soft veština, polaznicima pruža i realistične poslovne izazove koje pred njih postavljuju kompanije koje su uključene u program – što omogućava sticanje neprocenjivog radnog iskustva unutar vrhunskih kompanija. Mladi će imati priliku da prođu kroz sve realne situacije zajedno sa svojim mentorima, koji će im pomoći da pobede strah od intervjua i poslovne prepreke.

Način i tok funkcionisanja treninga

Način i tok funkcionisanja treninga za mlade nezaposlene održaće se roku od tri nedelje intenzivnog rada:


I nedelja - Sticanje veština:

 • Vеštinе komunikаciје i аsеrtivnа komunikаciја,
 • Vеštinе prеzеntаciје,
 • Veštine davanja i primanja povratne informacije (feedback),
 • Poslovnа еtikа,
 • Poslovno ponаšаnjе i bonton,
 • Poslovnа korеspondеnciја i komunikаciја,
 • Vеštinе prеgovаrаnjа.

II nedelja - Izazov poslodavca:

Primеnа vеštinа i znаnjа stеčеnih u prvој nеdеlјi prоgrаmа uz uklјučivanje prеdstаvnika kоmpаniја, kојi ćе prikаzаti prоblеmе sа kојimа sе suоčаvајu u svаkоdnеvnоm rаdu i sa vama raditi na njihovom rešavanju.


III nedelja - Nađi svoj put:

 • razgovori sa HR-om i simulacija intervjua sa polaznicima,
 • Life coaching

Treninzi će se održavati radnim danima od 9.00 do 16.00 časova periodu 12-29.11.2019. godine.

Šta dobijate?

 1. Kontakte sa poslodavcima,
 2. Mentorstvo profesionalaca,
 3. Realno iskustvo,
 4. Treninge veština,
 5. Pokrivene troškove programa.

Način i rok prijave

Prijava je besplatna, ali je neophodno da popunite prijavni formular na sledećem linku, budući da je broj polaznika ograničen (22 polaznika). 


Pripremite svoj CV i motivaciono pismo, jer će biti potrebno da ga priložite uz prijavu.


Rok za prijavu je 20. oktobar 2019. godine.