Otvorene prijave za „Wordpress Hackathon”!

Projekat je otvoren za sve zainteresovane učesnike i koncipiran je na način da ne zahteva prethodno iskustvo niti određene kvalifikacije. Učesnici će, između ostalog, učiti kako da izrade, dizajniraju i optimizuju sajt u „Wordpress”-u.

Prijavljivanje za „Wordpress Hackathon”, projekat takmičarskog tipa, koji ima za cilj da obuči mlade preduzetnike kako da samostalno naprave veb-sajt za potrebe svog posla, odnosno da obuči sve zainteresovane učesnike da koriste „Wordpress” i time upotrebe ovo znanje u cilju samozapošljavanja, biće omogućeno danas i sutra do ponoći.

_event_management.gif

Tokom trajanja projekta, učesnici će, između ostalog, imati mogućnost da nauče kako se postavlja sajt sa url-om i hostingom, kako se namešta nova tema i kreira dizajn. Takođe, timovi će se susretati sa organizovanjem i planiranjem strukture sajta, pravljenjem novih stranica na sajtu i optimizacijom i integracijom društvenih mreža i mejling liste.

Učešće na takmičenju „Wordpress Hackathon” od učesnika ne zahteva posedovanje određenog iskustva ili specifičnih kvalifikacija, te je otvoreno za sve zainteresovane sugrađane.

Prijave za „Wordpress Hachathon” su moguće klikom ovde.


Pročitajte i:

PFM: Konferencija omladinskog preduzetništva
Utisci sa Konferencije modernog preduzetništva
Svetski popularni filokafei stižu u Vršac!