Uložite u sebe malo, a naplatite mnogo. Evo kako!
pixabay.com

Nova je godina. Obećavate sebi da je ovo vaša godina, da ćete konačno ići redovno u teretanu. Prošao je januar, naučno dokazano najduži mesec u godini. Koliko ste se držali svog obećanja? Ne mnogo? Ne brinite niste jedini. Ankete su pokazale da 59% ispitanika želi da vežba više u novoj godini, ali uprkos tome čak 80% njih odustane od svog fitnes cilja do druge nedelje februara.


S druge strane samo 22% ispitanika kao novogodišnju odluku navodi želju da nauči novu veštinu ili završi kurs koji će im pomoći u daljoj karijeri. Iznenađujuća cifra imajući na umu koliko je znanje postalo lako dostupno, priuštivo – i važno!


Znamo da učenje – kao ni vežbanje, nije lako. Međutim, imamo dobre vesti za vas – učenje ne mora biti mučenje. Najnoviji sistemi za onlajn učenje osmišljeni su tako da vam pruže podršku kako biste učili sa lakoćom. Na vama je samo da donesete odluku da želite da steknete novu veštinu – a platforme za učenje će se postarati da održite motivaciju i postignete svoje ciljeve kroz gejmifikovano i interaktivno učenje.


Za vas smo zato odabrali top 10 kurseva koji će vam doneti najveći profesionalni ili lični napredak, a koji su osmišljeni tako da smo sigurni da ćete ih savladati. Vodili smo računa i o ceni - svi kursevi su trenutno na popustu i većina košta manje nego mesečna članarina za teretanu.


10. Želite da postanete programer

Već neko vreme razmišljate o ovoj karijeri, ali ne znate odakle da počnete, a niste sigurni ni koji programski jezik želite da učite. Rešenje je da počnete sa opštim kursom i steknete veštine koje će vam biti podloga za dalji razvoj.


Uvod u programiranje – 3.499 din 1.199 din

9. Python za početnike

Python je jedan od najpopularnijih programskih jezika. Često ga opisuju kao švajcarski nož u svetu programiranja. On je idealan za početnike, a ako planirate njime da se bavite znajte da se programeri ovog jezika veoma lako zapošljavaju.


Osnove Python programiranja4.999 din 1.799 din 

8. Želite da napravite novi Facebook?

Da li ste znali da su Facebook, Wikipedia i Yahoo napravljeni pomoću PHP-a? Ukoliko želite da se bavite izradom dinamičkih veb-sajtova znajte da je PHP jedan od najpopularnijih server-side jezika.


Backend programiranje - MySQL i PHP14.999 din 4.790 

7. Community manager

Digitalni svet je u razvoju i više ne postoji kompanija koja ne ulaže u društvene mreže i internet marketing. Bilo da želite da izgradite svoj biznis ili da radite za klijente morate biti upoznati sa resursima i alatima.


Community manager paket 10.729 din 7.140 din

6. Content creator

Talenat za pisanje može da se iskoristi i naplati. Vreme je da svoje ideje preselite u digitalni svet. Naučite sve o veb novinarstvu, SEO i WordPress-u.


Content creator paket8.320 din 5.940 din

5. Konkurišite za projekte

Ako imate neprofitnu organizaciju, fondaciju ili instituciju, kurs Pisanje projekta vas priprema da konkurišete za finansiranje projekata.


Pisanje projekta17.999 din 3.490 din

4. Kancelarijski mag

Želite stabilan kancelarijski posao i to je sasvim u redu. Na svakom poslu postoje znanja koja se od vas očekuju. Programi koji su postali deo poslovne kulture su Microsoft Word, Excel i PowerPoint. Paket koji smo spremili vas uči da samostalno koristite ove programe.


Office PRO paket6.870 din 5.760 din

3. PR menadžer

Paket za PR menadžere vas priprema za svet marketinga. Ako ste ljubitelj Simpsonovih videli ste scenu gde 7 patuljaka ide na posao, nosi sekire i odvija se sledeći razgovor:

- Ti si u marketingu, zašto uopšte nosiš sekiru?

- Da si u marketingu, znao bi.


Dozvolite da vas naoružamo znanjem o odnosima sa javnošću, event menadžmentu i asertivnoj komunikaciji.


PR menadžer paket7.170 din 5.100 din

2. Odlučili ste da ćete redovno vežbati

Ovo je najpopularnija odluka. Umesto da brinete o tome kako ćete osmisliti trening i koliko kalorija ćete sagoreti, uz kurs ćete imati vodiča kroz vežbe na svom telefonu. Kao da radite sa privatnim trenerom u bilo kojoj teretani u gradu.


Trening za mršavljenje5.999 din 1.199 din 

1. Strani jezici

Da li znate da ljudi koji govore dva jezika imaju bolje pamćenje i veštiji su u multitaskingu? Takođe se lakše zapošljavaju. Najpopularniji jezik za učenje je nemački. Na kursu ćete naučiti osnove jezika kroz čitanje, igrice, kvizove i audio snimke.

Nemački jezik A1.110.000 din 2.950 din


Dok svet ne progovori univerzalan jezik ljubavi, francuski je prva najbolja opcija.

Francuski jezik - nivo A1.110.000 din 2.950 din


Plakali ste uz Sulejmana i Hurem? Kuvate kafu u džezvi, stavljate u nju cuker, a kasnije u tefter upisujete svoje obaveze. Možda je vreme da sa turcizama pređete na turski jezik.

Turski jezik - nivo A1.1 10.000 din 2.950 din


U Firenci se nalazi skoro trećina svetskih umetničkih blaga. Progovorite jezikom nekih od najvećih umetnika sveta! Od Dantea do Felinija, Italijani su zauzimali važnu ulogu u celokupnoj ljudskoj istoriji. Na kursu Italijanski jezik - nivo A1.1 temeljno ćete se upoznati sa osnovama italijanskog jezika.

Italijanski jezik - nivo A1.110.000 din 2.950 din


Bilo da želite da se zaposlite u inostranstvu ili da koristite svoje znanje na putovanjima, engleski jezik je neophodan.

Engleski jezik paket – A1.1 i A1.2 - 5.900 din 4.950


More mogućnosti je pred vama. Nemojte odustati od najbolje verzije sebe!