Neuro-matching – naukom do ljubavi

FOTO: Leadrness Personal Coaching

Priznajem, skepitčna sam, sumnjičava. Za sve pa i za ovo, ali isto tako, koliko sumnjam da je nešto loše, sumnjam i da li je dobro. Zašto onda ne probati?

Pitaš zašto ti nemaš sreće u ljubavi, čini ti se da je ljubav za druge a ne za tebe? Prvo, nisi jedina/jedini, a drugo, kao iza sve drugo u životu i za ljubav je potreban izvestan rad i trud.

Prvo, što se pitate - kako? Neuro-matching je dobra osnova da otkrijete šta vam zaista treba i kako da ostvarite maksimum sa osobom koju volite. To su naučne metode, jasno objašnjene, bez uvijanja.

Drugo, ovo nije za osobe koje znaju šta tačno žele u životu, koje znaju kako da dođu do tog cilja ili ciljeva. Ako znaš i nemaš prepreke, ovo nije tekst za tebe.

Treće, ovo je za sve koji su na raskrsnici i koji se pitaju, koji se osećaju izgubljeno ili nemaju dovoljno vreme za sebe – da se preispitaju i shvate šta zaista žele, kako u životu tako i u odnosu sa drugim ljudima! I najvažnije, kako sa voljenom osobom ili nekim ko nam se dopao? Zašto ne možete sa nekim iako se volite? Vrednosti su ključna reč.

Četvrto , zaboravite na dosadne seanse, jer ovo je zabavno! Bilo da ste sami ili u grupi sasvim različitih osoba (kao što sam bila ja). Drži vam pažnju, tera da testirate sebe, stavlja svako iskustvo u novi kontekst i što je najbolje – pomaže da otkrijete stranu koju možda niste znali da imate, želju koju niste znali da morate da je ispunite! I to tako što upoznajete same sebe dublje, bolje uz naizgled vrlo jednostavne načine. Načine do kojih su došli stručnjaci i pretvorili ih u sjajnu stvar za pomoć u stvarima za koje su nam izgledale nerešive....

Peto , otkrivaš da svaki tvoj postupak/način ima poseban kontekst jer prolazi kroz sistem koji je uvek u tebi. I to objašnjava zašto se često ne razumemo sa drugima. Ja kažem jedno, on misli drugo! Kao da govorim zidu! Ja pričam, ali ne dopire do svesti!
Zašto se ovo dešava bude ti sasvim jasno kada čuješ koliko različito možemo da razmišljimo i otkriješ način da stvarno dopreš do neke osobe. Ako ti je stalo, naravno.

Šesto, vidiš li razliku između ovih rečenica? Prepoznaješ li sebe ili svoje poznanike/prijatelje/partnera u nekoj od njih?

EU%20GIF.gif

Slušaj šta ti govorim!
Pogledaj kako ja radim!
Razumeš li me?

Nauka objašnjava zašto koristimo različite lingvističke pojmove. Samo treba da budeš radoznao i saznaš.

I za kraj, bitno je da znaš da neuro-matching može da izvučeimaksimum. Jer svi imamo resurse i sposbnosti da volimo i budemo voljeni, da razumemo i da budemo shvaćeni. Samo je pitanje da li ćemo to iskoristiti ili ne.

Ako želite da vidite o čemu se radi pogledajte OVDE.

Pročitajte i:
Deda Mraz nam nosi knjige iz marketinga!
Kako da „NE“ zvuči kao „DA“
Sedam poslova koji nestaju