Najbolje aplikacije za uspešno organizovanje vašeg života
Pixabay

U nastavku pogledajte najbolje aplikacije koje će vam pomoći da uspešno organizujete svoj život. 

Planner Pro

Jedan od favorita, Planner Pro nudi sve što vam je potrebno za bolje organizovanje vašeg svakodnevnog života. Događaji, zadaci i beleške su sve na jednom mestu, što vam omogućava da ubacite sve što treba da znate i tako olakšate svoje dnevno planiranje.

Planner Pro (Google Play)
Planner Pro (Google Play)

Možete dodati jednokratne ili događaje koji se ponavljaju, zadatke i projekte koji su podeljeni u podzadatke radi boljeg upravljanja i voditi beleške o praktično bilo čemu. Pomoću dnevnih, nedeljnih i mesečnih prikaza možete da prilagodite ovu aplikaciju da bude sve ono što je vama neopodno, što vam omogućava da potpuno organizujete svoj život na jednoj pogodnoj lokaciji. 

ZenDay

Ako tražite aplikaciju koja donosi osećaj smirenosti u vaš dnevni raspored, ZenDay je savršena opcija za vas. Uz jedinstvenu 3D vremensku liniju, ZenDay vam omogućava da uključite zadatke koje treba da obavite, dok još uvek gledate celokupnu listu zadataka.

ZenDay (Google Play)
ZenDay (Google Play)

Zadatak se automatski ažurira ili reprogramira na osnovu toga kada ga završite, da li se završava rok i da li još uvek niste imali vremena da ga završite. Takođe, možete da vidite koliko ste uradili i koliko vam je ostalo da uradite što vam omogućava da planirate vreme u skladu sa tim

Any.do

Ako volite jednostavnost, Any.do vam može pomoći da sve organizacijske sposobnosti prenesete u digitalni prostor. Aplikacija kombinuje kalendar i listu zadataka, tako da možete dobiti mesečnu i dnevnu listu aktivnosti koje treba da završite.

Any.do (Google Play)
Any.do (Google Play)

Na taj način možete planirati trening za vaš sportski tim, filmsko veče sa prijateljima i seminar koji će se održati za mesec dana u prostoru koji jednostavan za pristup. Aplikacija vam omogućava organizaciju, a da stvari nisu previše komplikovane i pomaže vam da planirate svoj život na način na koji vama najviše odgovara. 

Stky

Ponekad je problem sa aplikacijama za planiranje to što od vas zahtevaju unos i organizaciju što može da upropasti smisao pojednostaljivanja vašeg života. Stky rešava problem tako što od vas zahteva najmanji mogući napor.

Ova aplikacija je napravljena specijalno za korisnike Apple-a i omogućava vam da kreirate podsetnike sa Siri koji se potom dodaju u vašu dnevnu belešku. Sve što treba da uradite je da kažete šta vam je potrebno da uradite za taj dan što će vam omogućiti da pratite sve vaše zadatke bez gubitka vremena unošenjem stvari u telefon.

My Study Life

Napravljen imajući studente na umu, My Study Life se fokusira na organizovanje vaših školskih obaveza ostavljajući vam dovoljno slobodnog prostora da brinete o svemu ostalom. 


Možete pratiti domaće zadatke, kreirati podsetnike o predstojećim testovima, unositi raspored časova i postaviti obaveštenje da ne propustite zadatak. Ova aplikacija poseduje oblak za skladištenje vaših podataka omogućavajući vam da pristupite sa bilo kog uređaja. Pošto su vaše školske obaveze isplanirane, planiranje svega ostalog je mnogo lakše. 

Izvor: Sweety High