Access MBA Event, Beograd 28. novembar, 2019

Kada se prijavite za Jedan-na-jedan MBA skup, vaš profil se pažljivo upoređuje i odabira za pojedinačne sastanke sa predstavnicima poslovnih škola koje odgovaraju vašim potrebama i očekivanjima. 


U danu kada se održava događaj, pruža vam se prilika da:


  1. Prisustvujete individualnim 20-minutnim sastancima sa rukovodiocima za prijem na MBA programe 
  2. Dobijete personalizovanu procenu profila i orijentaciju od strane stručnih MBA konsultanata i GMAT instruktora 
  3. Saznate informacije od predstavnika škola i diplomaca na panel diskusijama 
  4. Dobijete pristup fondu za stipendiranje MBA programa vrednom više od 2 miliona EUR 
  5. BESPLATAN vaučer za vodeći portal za digitalno učenje – DigitalEdu 

+ Osvojite besplatno putovanje u školi po izboru!

privatna arhiva
privatna arhiva

Imaćete priliku da se lično povežete sa najboljim poslovnim školama na svetu, kao što su sledeće: Vienna University, SDA Bocconi, EU Business School, IE Business School, University of Sheffield, Syracuse University, Hult, Vlerick Business School, University of Ljubljana i mnoge druge.


Savetnik za Access MBA će vas kasnije kontaktirati da biste razgovarali o svom projektu i zakazaće vam pojedinačne sastanke sa univerzitetima koji vas interesuju, a koji učestvuju na događaju. Koristite prednosti ovih usluga - potpuno besplatno - prijavite se ovde sada! Registrujte se ovde.

Diploma MBA studija je u svetu najšire priznata diploma poslovnih studija, što poslovnim stručnjacima omogućava da rade na visokim upravnim položajima, ostvare veći prihod i posluju na globalnom nivou. Učestvovanjem u međunarodnom MBA programu proširićete svoju mrežu poznanstava, povećati izglede za napredovanje u karijeri i dobiti prilike da svoje preduzetničke ideje pretvorite u poslovne poduhvate.

Ako se prijavite najmanje 10 dana pre MBA skupa, dobićete procenu profila i priliku za lične konsultacije koje će vam pomoći da odredite koji je MBA program najpogodniji za vas.