iSerbia - Vršac: Počeo novi muzički festival
Juče, 28. jula 2017. godine, uz prisustvo velikog broja posetila iz zemlje i sveta uspešno je otvoren novi muzički festival - WOLF 2017.

FOTO: Tamara Jovanović

Priredila: Ana Kotur

Posetioci su već prvog dana pokazali svoje oduševljenje celom produkcijom i scenografijom festivala.

„Kao da se nalazimo u nekom bajkovitom mestu odsečenom od sveta”, govorili su radosni posetioci WOLF-a.

Spomenik prirode „Straža”, koji se nalazi u istoimenom selu nadomak Vršca će do nedelje 30. jula ugostiti veliki broj ljubitelja festivala, elektronske psytrance muzike, prirode, umetnosti i sporta.

Očekuju nas dve bine, pet avanturističkih programa, preko 35 stranih i domaćih izvođača i preko 45 umetnika iz preko 20 zemalja sveta.

FOTO: Tamara Jovanović

Festival je realizovao snažnu internacionalnu kampanju u saradnji sa gradom Vršac i na taj način postigao da veliki broj turista već od ranog jutra pristiže u grad, kako bi se smestili i pripremili za večeras.

Muzika, umetnost, crtanje, moda, body painting, nakit, zdravlje, hrana, kajaking, žongliranje, zip line, akrobacije sa vatrom, streličartsvo, paintball, kampovanje, airsoft i još mnogo toga su aktivnosti u kojima će posetioci uživati.

FOTO: Tamara Jovanović

Jednodnevne karte za festival možete uzeti po ceni od 15Eur u dinarskoj protivvrednosti. Uz kupljenu kartu se dobija besplatno kamp mesto, besplatan parking i zip line.

Ana, druželjubiva i radoznala studentkinja; voli da piše, vodi intervjue, istražuje i pohađa razne edukativne kurseve.

***

Pročitajte i:

Niš: Besplatne radionice džeza
Posetite „Eko bazar“ u Pančevu
Delimo 3x2 karte za WOLF festival!

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI