Tema trećeg meetup-a u Startit Centru Vršac biće 3D tehnologija i njena primena na tržištu. Događaj je zakazan za 24. februar od 18.00.

Autor: Vladimir Vašalić

Priredio: Jovan Đukić

FOTO: Pixabay

Na temu 3D tehnologije, njenom osnivanju i primeni na tržištu, nešto više će nam reći 3D artist iz Eipix-a, Slobodan Đurić.

Slobodan je Vrščanin koji se već četiri godine bavi 3D tehnologijom i radi na modelovanju i dizajnu HOPA (Hidden Object Puzzle Adventure) igara u najvećem svetskom proizvođaču ovakvih igara, Eipix entertainment-u.

3D meetup održaće se 24. februara u 18.00 u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Sportskom centru Milenijum (Omladinski trg 17). Ulaz je besplatan, ali je obavezno najaviti svoje prisustvo popunjavanjem sledeće forme.


Izvor: Startit

Jovan veruje da male promene mogu da naprave veliku razliku.

***

Pročitajte i:

Vršac: Upoznajte se sa WordPress-om
Vršac: Dođite na meetup o frilensingu
Koliki je značaj WordPress-a za studente?

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI