Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu poziva buduće studente da će drug krug besplatne pripremne nastave početi od 5. juna 2017. godine.

Priredila: Marija Planić

Foto: Visoka poslovna škola strukovnih studija Novi Sad

Besplatna pripremna nastava za polaganje kvalifikacionog ispita za upis u Visoku poslovnu školu strukovnih studija u Novom Sadu školske 2017/18. godine, počinje 5. juna. Nastava će se organizovati po grupama i predviđeno je 25 časova nastave po jednom predmetu. Pripremna nastava se izvodi iz sledećih predmeta: Ekonomija, Poslovna ekonomija, Geografija, Psihologija, Sociologija, Informatika i Matematika. Pripremnu nastavu izvode predmetni predavači Škole.

Drugi krug besplatne pripremne nastave traje od 5. do 18. juna. Prijavljivanje za pripremnu nastavu se obavlja lično, u studentskoj službi Škole na Limanu, putem telefona 021/485-4052 i 021/485-4056 ili putem mejla: studentska@vps.ns.ac.rs. Više informacija možete pronaći na sledećem linku. Dobro došli u Visoku poslovnu školu strukovnih studija u Novom Sadu!


Marija je zaljubljenik u pozorište, koja kroz svaku svoju ulogu pokušava, najpre da razume postupke ljudi u pojedinim situacijama, a potom da svoje saznanje prenese na gledaoce.

***

Pročitajte i:

Stefan Pantić: Problem inkluzije u obrazovanju vidljiv i rešiv!
Kulturna dešavanja u martu za studente
Izložbe koje studenti mogu posetiti u martu

***

Uvek nastojimo da medijski podržimo projekte svojih partnera, u cilju informisanja mladih o aktuelnim dešavanjima. Ukoliko i vi želite da se tekst o aktivnostima vašeg udruženja nađe na portalu iSerbia, možete se javiti povodom saradnje na e-mail marketing@iserbia.rs.


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI