iSerbia - Večeras: Tech-House DJ na Lasti
Večeras, 21. jula na gradskom splavu Lasta nastupiće nova švajcarska Tech-House zvezda - ROBMATIC, a pored njega nastupiće Peppe i Miloš Starčević.

FOTO: Lasta Gradski Splav

Priredila: Ana Kotur

ROBMATIC je nova sjajna zvezda na Tech-House horizontu i njegov novi EP sa 2 numere „THE BREAKER” nam to dokazuje. Naslovna numera „THE BREAKER” je moćno oružje za dancefloor, producirano tako da se upotrebi na vrhuncu svakog DJ set-a, dok druga numera „DANCE BABY” ima izuzetno interesantne perkusione paterne, koji se perfektno slažu sa vokalnim deonicama i pumping bass line-om. Zajedno čine savršen paket koji je potreban svakoj ozbiljnoj muzičkoj kolekciji.

Ovaj EP je izdala kuća SIRUP Music (vodeća švajcarska dance music entertainment kompanija). ROBMATIC je novi alter ego ROBY ROB-a za House & Tech House muziku.

ROBY ROB je velika švajcarska DJ i MC zvezda, producent, muzičar i kompozitor. On je jedan od najpoznatijih švajcarskih House i R’N’B - Hip-Hop umetnika, slavan širom sveta.

Ana, druželjubiva i radoznala studentkinja; voli da piše, vodi intervjue, istražuje i pohađa razne edukativne kurseve.

***

Pročitajte i:

OSSI: Otvoren konkurs za mlade!
Kako se pametni ljudi nose s teškim osobama
Razmena đaka - korak ka boljem obrazovanju

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI