iSerbia - Veče Stand up komedije u Kragujevcu
Večeras, 23. maja sa početkom u 21h u sali Prirodno-matematičkog fakulteta održaće se Veče Stand up komedije. Nastupaju komičari Srđan Olman i Dušan Varničić. Voditelj programa je Goran Kumrić.

Autor: Ana Kotur

FOTO: Facebook

Sjajnog komičara Srđana Olmana i njegovog, takođe, sjajnog kolegu Dušana Vraničića imaćete priliku da slušate u nezaboravnoj Stand Up večeri! Naime, komičari nastupaju u sali PMF-a, a voditelj ovog programa je Goran Kumrić!

Srđan Olman - Još kao mali je bio smešan, ali je vremenom postao i duhovit, što mu je veliki adut kod žena, s obzirom na to da ne može da se pohvali fizičkim izgledom. Nema dlake na jeziku (ali ni ispod pazuha i prepona), kada je u pitanju humor. Osećaj sramote ga je napustio u ranim “teenage” godinama, na šta je verovatno uticalo često tuširanje sa drugarima iz fudbalskog tima u kom je igrao, što opet nije uticalo na njegovu sexualnu opredeljenost, šta više, postao je gladan ženskih tela, a osećaj sitosti još ga nije stigao.

Najavu programa na radiju pogledajte OVDE.

Karte se mogu kupiti u Nemam Ve De-u i Oblomovu po ceni od 400 dinara.


Ana, druželjubiva i radoznala studentkinja; voli da piše, vodi intervjue, istražuje i pohađa razne edukativne kurseve.

***

Pročitajte i:

Ko ima moć?! Saznaj ove subote...
Film „Čuvari galaksije 2“ ispunio očekivanja
Humanitarnom predstavom za Ninu Stojiljković

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI