иСербиа - Ускоро нова ИТ радионица за фриленсере!

У Канцеларији за младе Градске управе Беграда, у среду 29.03. са поцетком од 16.00х одржаће се ИИИ менторска радионица „Од идеје до реализације - бизнис модел за ИТ стартап” у реализацији иСербиа.

Autor: Suzana Marjanović

Приредила: Марија Планић

Фото: Pixabay

Ове радионице су део пројекта, тродневног Фрееланце Фест-а, који је недавно реализовало удружење iSerbia, под покровитељством Министарства омладине и спорта. Најзаинтересованији учесници феста су добили прилику да своје способности додатно усаврше на менторским радионицама за фриленсере. Више о фриленсерима прочитајте у Vodiču za frilensere.

На радионици ће се практично радити са ментором Милошем Белчевицем, бившим фриленсером, који је своју каријеру започео у <а хреф="хттп://ввв.исербиа.рс">иСербиа, да би сада постао директор данског стартапа Opinodo у Србији. На радионици ће полазници, уз Милошеву помоћ, на папиру бележити своје идеје и планове, затим ће добити индивидуална упутства како то да остваре, где да се регистују, коме да се обрате, шта да усаврше, а шта да промовишу. Биће такође и нетворкинг активности и фокус на то да се са њима успостави дискусија о ИТ индустрији, да се чују и њихова питања, идеје и планови и да им се дају повратне информације.

<имг цласс="рфлоат" срц="хттпс://с30.постимг.орг/р5р2б35о1/фрееланце_1989333_640.пнг" />

Фото: Pixabay

Милош Белчевић је за портал <а хреф="хттп://ввв.исербиа.рс">иСербиа изјавио:„Волео бих да искористимо приику да на конкретним примерима и искуствима разрадимо различите идеје за ИТ стартапе, предности и изазове рада из Србије, као и да се позабавимо алатима који стартапима помажу од идеје, преко валидације идеје, до реализације. Затим, да се позабавимо конкретним питањима, као што су: грађење тима, маркетинг и питањима, која конкретно занимају учеснике”.

Број места за фриленсере, првенствено учеснике Фрееланце Фест-а, је ограничен - можете се пријавити путем мејл адресе: stipendije@iserbia.rs.

Ако кренете, негде ћете стићи сигурно, ако не кренете, онда засигурно остајете у месту - тако да... видимо се у среду. :)


Марија је заљубљеник у позориште, која кроз сваку своју улогу покушава, најпре да разуме поступке људи у појединим ситуацијама, а потом да своје сазнање пренесе на гледаоце.

***

Прочитајте и:

Počele su radionice za uspešne frilensere
Radionice za frilensere uveliko u toku!
Objavljeni su onlajn Vodiči za mlade!

***

Овај текст је настао нашом жељом да млади, који имају шта да кажу и допринесу информисаности и едукацији наше омладине, пренесу своје идеје и сазнања. Уколико желиш да и ти будеш члан нашег младог тима и допринесеш развоју наших амбиција, твоје идеје су нам добродошле! ЦВ и један текст пошаљи на urednistvo@iSerbia.rs уз Цц на office@iSerbia.rs, са назнаком „Пријава / новинар“. Отворено за све од 15 до 35 година. Пријем нових новинара вршимо до сваког првог дана у месецу.


Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVDE

Odricanje od odgovornosti

Коментари

ВЕСТИ