iSerbia - Umetnik M. Bjeković: Prepoznatljivi snovi
Momčilo Bjeković iz Beograda, a rođeni Sarajlija, slikarstvom se bavi već godinama. Njegov stil veoma je prepoznatljiv i sigurni smo da će vam se dopasti, a tek počinjemo sa njegovim predstavljanjem.

Autor: Momčilo Bejković

Priredila: Marija Mitrovanov

Momčilo je završio Akademiju umetnosti u Banja Luci. Imao je šest samostalnih izložbi (Kafe galerija Petak u Beogradu, Kulturni centar u Barajevu, Moderna galerija u Lazarevcu, Galerija u Valjevu, Galerija u Smederevu, Galerija doma učenika srednjih škola u Beogradu) i više kolektivnih (Bijenale mladih Evrope u Sarajevu, Beograd, grad u kome stvaram - Singidunum, Kulturni centar Barajevo), kao i nekoliko likovnih kolonija itd.

Radove Momčila Bjekovića možete pratiti na našem portalu.

#iUmetnik

***

Pročitajte i:

Umetnica M. Živanović: Snaga života
Ovog leta će sa nama i učenje biti zanimljivo!
Foto konkurs: Kvantitet u srpskoj književnosti

***

***

Ovaj članak je nastao našom željom da mladim umetnicima omogućimo da predstave svoj talenat, svoje veštine i radove. Želja nam je da utičemo na bolji položaj mladih umetnika u Srbiji i da im svima ponudimo prostor gde će moći da se afirmišu. Ukoliko se i ti baviš umetnošću i želiš da i drugi budu upoznati sa tvojim radovima, prijavi se tako što ćeš popuniti formular ovde .

Komentari

VESTI