иСербиа - Тексас: Ударац за сваки прекршај!

Лоше понашање ученика у три школе у Тексасу биће кажњавано ударањем дрвеном шибом.

ФОТО: pixabay.com

Приредила: Милица Милошевић


Како преноси Индепендент, особље ових школа, у којима се васпитавају ученици од 4 до 18 година, могу ударити неваљале ученике.

Под лошим понашањем ученика подразумева се непоштовање школских правила или непослушност према наставницима. За сваки прекршај ученик ће добити један ударац.

Са овом васпитном мером биће упознати и родитељи који ће приликом уписивања детета у школу бити питани да ли су сагласни са тим да се њихово дете физички кажњава. Само ће се деца оних родитеља који пристану овако васпитавати.


<имг срц="хттпс://с21.постимг.орг/5мв99д1цн/пенцил-918449_1920.јпг" />
ФОТО: pixabay.com

Свака школа ће водити статистику о броју удараца, како би се извршила евалуација наново уведене васпитне мере, а ученике ће моћи да ударају само наставници и директор школе.

Ендрју Амаро, наставник у једној од ових школа, рекао је како се нада да ће ово бити ефективнији начин васпитавања деце узраста од 4 до 12 година, него кажњавање. Он верује у овај начин рада који се примењивао и док је он ишао у школу.

***

Прочитајте и:

Afrika: Sve čari egzotičnog kontinenta
Kako muzika utiče na autizam?
Prošetaj se crvenim tepihom Ratka Dangubića!

***

Овај текст је настао нашом жељом да млади, који имају шта да кажу и допринесу информисаности и едукацији наше омладине, пренесу своје идеје и сазнања. Уколико желиш да и ти будеш члан нашег младог тима и допринесеш развоју наших амбиција, твоје идеје су нам добродошле! ЦВ и један текст пошаљи на urednistvo@iSerbia.rs уз Цц на office@iSerbia.rs, са назнаком „Пријава / новинар“. Отворено за све од 15 до 35 година. Пријем нових новинара вршимо до сваког првог дана у месецу.


Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVD

Odricanje od odgovornosti


Коментари

ВЕСТИ