iSerbia - Stiže novi album grupe „Orthodox Celts“
Odlična vest za sve ljubitelje keltskog roka, poznati beogradski bend „Orthodox Celts“ objaviće 13. januara novi album pod nazivom „Many Mouths Shut!“. Na novi album čekalo se deset godina, a na njemu će se naći trinaest pesmama među kojima su i fanovima već dobro poznati singlovi „One / Milk & Honey“, „Save me“ kao i pesma „Parting Glass“ kojom bend već duže vreme završava svoje koncerte.

Autor: Dragana Pirgić

FOTO: Facebook

Fanovi su bili nestrpljivi ovih deset godina, ali iz benda poručuju da je vreme relativan pojam i da im ono nikada nije bilo merilo po kome bi određivali da li je vreme da se nešto objavi ili ne. „Jedino merilo smo mi sami, to jest, objavimo nešto kada mi smatramo da imamo šta da kažemo i kada mislimo da kvalitet toga što objavljujemo zadovoljava najviše standarde, pre svega naše. U svakom slučaju, bolje 10 godina za dobar album, nego dva albuma godišnje sa kojih ne biste zapamtili ni notu.“, poručuju iz benda.

Omot albuma potpisuje italijanski strip-autor Walter Venturi poznat i po tome što je imao prilike da radi na nekoliko brojeva „Zagora“. Album će biti objavljen za izdavačku kuću O'Celts Records, a za produkcijski deo posla zadužen je mandolinista benda Dejan Lalić. Pored toga što će biti dostupan preko svih većih digitalnih servisa, album će fanovi moći da nabave u obliku CD-a, ali i ploče, а beogradska publika moraće da sačeka ovogodišnji Saint Patrick's Day i zvaničnu promociju albuma da bi čula nove pesme.

FOTO: Facebook

Na pitanje šta obožavaoci mogu da očekuju od novog albuma iz benda odgovaraju u svom poznatom maniru: “Pobunu, Zagora, vukove, još vukova, mnogo ljubavi, ne pristajanja na ćutanje, lepe želje, pokoju čašicu razgovora i dakako, još vukova”.

Ništa manje nismo ni očekivali od „Orthodox Celts-a“.

Dragana je student žurnalistike, uživa u dobrim knjigama, muzici i šalama Vudi Alena.

***

Pročitajte i:

Studenti iz Srbije svetski prvaci u debati
Studentska razmena, neprocenjivo iskustvo!
Kako se naspavati i spremiti ispit?

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti


Komentari

VESTI