иСербиа - Сложно за Милу Панић - апел за помоћ

Овог месеца су се сви Пироћанци дигли на ноге. Заједничким снагама су одлучили да буду хумани и својој суграђанки малој Мили Панић помогну у оздрављењу. Мила Панић има пет година и болује од неуробластома - најчешћег ембрионалног канцера.

Autor: Katarina Ćirić

ФОТО: Pirot Plus online

Мила Панић је девојчица која је оболела од неуробластома - тешког облика канцера. За њено лечење је потребан одлазак у Турску који ни мало није јефтин.

Наиме, мала Мила отпочела је лечење 8. марта у турској клиници. За њено излечење је неопходно шест циклуса хемиотерапија, а цена једне је 33 хиљаде евра, тако да је турска клиника испоставила рачун од 198 хиљада евра.

Пироћанци су организовали акције свуда по граду. Радници у фабрикама су давали донацију, ресторани и кафићи су постављали кутије за добровољни прилог само да се што више прикупи и покаже да су јаки само кад су сложни.

Предраг Стефановић, власник брзе хране „Цануцкс“ одлучио је да се прикључи сакупљању новца за лечење, те је уплатио новац за своју суграђанку.

Уплатио сам колико сам могао. Пред њом је живот и надам се да ће се изборити са овом опаком болешћу. Поручио бих и осталим људима добре воље да се прикључе акцији и помогну - ко колико има и може, рекао је власник брзе хране.

Будите хумани и помозите онда кад је некоме најтеже. Некада наше мало некоме може бити довољно!

Сви људи добре воље могу да помогну породици Панић уплатом на текући рачун оца Мирослава Панића код АИК банке број: 105-000040300690230.

Катарина је свестрана и знатижељна, воли писање и жели да информације о свом граду дели са свима

***

Прочитајте и:

Održan 5. Sajam peglanih kobasica u Pirotu
Danica Gogov: Brzim hodom i štopericom do uspeha
Pirot: Prvi turnir u malom fudbalu

***

Овај текст је настао нашом жељом да млади, који имају шта да кажу и допринесу информисаности и едукацији наше омладине, пренесу своје идеје и сазнања. Уколико желиш да и ти будеш члан нашег младог тима и допринесеш развоју наших амбиција, твоје идеје су нам добродошле! ЦВ и један текст пошаљи на urednistvo@iSerbia.rs уз Цц на office@iSerbia.rs, са назнаком „Пријава / новинар“. Отворено за све од 15 до 35 година. Пријем нових новинара вршимо до сваког првог дана у месецу.


Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVD

Odricanje od odgovornosti

Коментари

ВЕСТИ