иСербиа - Седми пут, дизајн је свуда!

Од 27. маја до 3. јуна Удружење студената технике Европе - БЕСТ Београд организује седми бесплатни семинар дизајна и брендирања - БЕСТ десигн ВЕЕК.

Приредила: Марија Планић

Фото: BEST

Семинар се одржава на Факултету организационих наука, са намером да креативним студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета омогући савладавање и усавршавање принципа дизајна и брендирања. Студенти ће током седам дана имати прилику да стекну практично искуство у дизајнирању кроз интерактиван рад са предавачима на задату тему.

БЕСТ десигн ВЕЕК је кроз велику дозу упорности и снове једне особе, омогућио додатно образовање студентима технике на пољу графичког дизајна. Сами снови су се као пламен брзо раширили и на друге младе људе, који су увидели његов потенцијал и донели са собом невероватну инспирацију. Данас је то догађај који окупља студенте инжењере, који има различите нивое дизајна и који за сваког има нешто корисно. Заувек поносна на све снове и упорности који су учинили да један сан постане још лепша јава”, каже Марија Гогић, оснивач БЕСТ десигн ВЕЕК-а.

<имг цласс="рфлоат" срц="хттпс://с9.постимг.орг/и5јј2млм7/бдв_1.јпг" />

Фото: <а хреф="хттп://бест.рс/">БЕСТ

У склопу пројекта, биће одржан циклус предавања о актуелним темама у свету дизајна Десигн Инсигхт, који ће, не само учесницима семинара, већ свим заинтересованим студентима омогућити да се упознају са основама дизајна.

На радионици Десигн Басиц полазници ће научити како да реализују своје идеје користећи Адобе Пхотосхоп и Адобе Иллустратор.

Радионица Десигн Адванцед намењена је онима који желе да уче о 3Д моделовању и већ поседују искуство у раду са програмима попут 3Дс маx-а.

<имг цласс="рфлоат" срц="хттпс://с16.постимг.орг/а9сг4гмт1/бдв_2.јпг" />

Фото: <а хреф="хттп://бест.рс/">БЕСТ

На радионици Веб Десигн полазници ће бити подељени у парове: дизајнер и програмер и имаће задатак да осмисле, дизајнирају и направе функционалан веб-сајт.

Радионице Десигн Басиц и Десигн Адванцед трају укупно 20 сати, а радионица Веб Десигн 23 сата.

Све радионице су бесплатне, а по завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу. Можете се пријавити до 19. маја путем следећег linka. За више информација кликните ovde.


Марија је заљубљеник у позориште, која кроз сваку своју улогу покушава, најпре да разуме поступке људи у појединим ситуацијама, а потом да своје сазнање пренесе на гледаоце.

***

Прочитајте и:

Dođite na Dane otvorenih vrata u NS-u
Za sigurniji Beograd: studenti protiv krađe!
Izložbe koje studenti mogu posetiti u maju

***

Увек настојимо да медијски подржимо пројекте својих партнера, у циљу информисања младих о актуелним дешавањима. Уколико и ви желите да се текст о активностима вашег удружења нађе на порталу иСербиа, можете се јавити поводом сарадње на е-маил marketing@iserbia.rs.


Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVDE

Odricanje od odgovornosti

Коментари

ВЕСТИ