iSerbia - Prisustvujte debati o značaju poljoprivrede
Agro-debata „Značaj i budućnost poljoprivrede – ostati u Srbiji ili otići u inostranstvo?“, održaće se 28. marta, na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, sa početkom u 19 časova. Ovu debatu organizuje studentski parlament tog fakulteta, sa ciljem da mladima predstavi sve prednosti i mane bavljenja poljoprivredom na ovim prostorima.

Priredila: Aleksandra Mišković

Foto: Vojvođanski klaster organske poljoprivrede

Na debati će učestvovati studenti novosadskog Poljoprivrednog fakulteta, koji će prisutnima predstaviti svoje argumente koji se tiču ostanka u Srbiji ili odlaska iz nje. Studenti koji će zastupati stav o ostanku su Jovana Krstić, sa master studija, te Risto Nestorović, student treće godine ratarstva i povrtarstva, kao i Miloš Svilokos, student treće godine fitomedicine.

Sa druge strane će biti studenti koji predstavljaju svoj stav o odlasku iz države, među kojima su apsolventkinja Milana Čović, zatim Marko Sili, student treće godine fitomedicine i Nemanja Matić, student treće godine agroekonomije.

O pobedniku Agro-debate će odlučivati:
1. Dr Dejan Janković, vanredni profesor;
2. Dr Vladislav Zekić, redovni profesor;
3. Master.inž. Borivoje Bogdanović, asistent;
4. Ruzica Mirkovic, student i
peti glas će biti glas publike.

VIše informacija možete pronaći ovde.


Izvor: Studentski parlament Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu

Aleksandra studira žurnalistiku, voli novinarstvo i jednog dana bi želela da postane ratni reporter.

***

Pročitajte i:

Holivudska nagrada u rukama beogradskog studenta
Dođite na dane otvorenih vrata u NS-u
Trikovi za hvatanje beleški

***

Uključi se! Ovaj tekst nastao je našom željom da stvorimo alternativni veb prostor za studente, gde mogu da pišu i informišu se o onim temama koje smatraju važnim. Ukoliko želiš da i ti pišeš za studentsku rubriku, tvoje ideje su dobrodošle! Nije potrebno prethodno iskustvo, već samo zainteresovanost za studentska pitanja. Da biste se prijavili kliknite OVDE. Prijem novih novinara vršimo do svakog prvog dana u mesecu!


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI