iSerbia - Preko mjuzikla do samopouzdanja
Škola mjuzikla „Eudven“ organizuje besplatnu mjuzikl radionicu u nedelju 19. marta sa početkom u 19.30 časova u ulici Miloša Pocerca 10 na Savskom vencu. Dođite i saznajte kako preko mjuzikla možete povećati svoje samopouzdanje.

Autor: Jelena Simeunović

FOTO: Facebook

Ova radionica pružiće vam pre svega mogućnost da upoznate nove talentovane ljude, da se dobro zabavite i da poradite na svom samopouzdanju.

Za učešće na radionici nije vam potrebno prethodno znanje. Sa sobom ponesite samo želju, trud i pozitivnu energiju i videćete kako uz ples, pevanje i glumu nastaje magična atmosfera, karakteristična za svet mjuzikla.

U tri etape, kroz ovu radionicu, upoznaćete se sa žanrom mjuzikla i radom sa stručnim kadrom, koji se mjuziklom bavi celog života.

Koncept radionice zamišljen je tako da svaka grupa ima po sat vremena glume, sat vremena pevanja i sat vremena plesa.

Polaznici će naučiti kako da se opuste na sceni, na koji način da razvijaju svoju maštu, kakvo pevanje zahteva mjuzikl i kako kroz pokret da osete strast i energiju koji su najvažniji za ovaj žanr. Kroz sve ove vežbe učesnici će ujedno raditi i na svom samopouzdanju koje predstavlja osnov svega.

Broj mesta je ograničen, a prijave možete poslati OVDE.


Jelena - pozitivna i ambiciozna studentkinja; voli da se druži, piše i da je uvek u pokretu.

***

Pročitajte i:

Kulturna dešavanja u martu za studente
Sanja Milovanović: kviz je idealan za samoproveru
Najbolji evropski gradovi za studiranje

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI