iSerbia - Posetite „Eko bazar“ u Pančevu
U avgustu mesecu, tačnije 13. avgusta Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ organizuje prvi po redu Eko Bazar 2017 pod sloganom „Nova Energija“. Eko bazar 2017 imaće prodajno – edukativni karakter i biće posvećen zaštiti životne sredine. Centralne teme bazara su reciklaža i „zelena ekonomija“ koje predstavljaju razvojnu šansu Pančeva i Srbije. Navedene teme obradićemo kroz 5 tematskih celina: Zona Zelenih Biznisa, Zelena Edu Zona, Eko Paviljon za Decu, Green Movie Zona i Muzička Zona.

FOTO: Connecting

Priredila: Ana Kotur

Želite da predstavite svoje proizvode i/ili usluge?

Ukoliko je Vaš odgovor pozitivan, imate priliku da učestuvujete na Eko bazaru – Nova energija koji će se održati 13. avgusta, od 17:30 do 22:30h u dvorištu ispred Streljane u Pančevu (Ulica Bore Stankovića 2).

Eko bazar 2017 organizuje Udruženje za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“, a finansiraju Trag Fondacija, kroz program „Aktivne zajednice“ i Grad Pančevo.

Događaj će imati prodajno – edukativni karakter i biće posvećen zaštiti životne sredine. Centralne teme bazara su reciklaža i „Zelena ekonomija“ koje predstavljaju razvojnu šansu Pančeva i Srbije. Navedene teme obradićemo kroz 5 tematskih celina: Zona Zelenih Biznisa, Zelena Edu Zona, Eko Paviljon za Decu, Green Movie Zona i Muzička Zona.

FOTO: Connecting

Eko Bazar 2017 okupiće zelene eksperte/kinje koji će tokom panela „Pančevo: Pametni grad“ dočarati posetiocima značaj, potencijale i mogućnosti „zelene ekonomije“ za održivi razvoj našeg grada.

Da bi se prijavili za učešće potrebno je da popunite prijavni formular koji se nalazi OVDE.

Broj izlagača na bazaru je ograničen na 20. Na vreme obezbedite svoje mesto!

Molimo vas da potvrdite vaše prisustvo popunjavanjem formulara.

Ana, druželjubiva i radoznala studentkinja; voli da piše, vodi intervjue, istražuje i pohađa razne edukativne kurseve.

***

Pročitajte i:

Večeras: Tech-House DJ na Lasti
OSSI: Otvoren konkurs za mlade!
Kako se pametni ljudi nose s teškim osobama

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI