iSerbia - Počinje Sajam zapošljavanja na Čukarici
Sajam zapošljavanja će biti održan u subotu, 25. marta od 10 do 15 časova, u zgradi gradske opštine Čukarica.

FOTO: Dan u Beogradu

Priredio: Dečermić Miša

Sajam organizuje gradska opština Čukarica u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje. Cilj sajma je da omogući nezaposlenima koji su u potrazi za poslom da stupe direktno u kontakt sa poslodavcima. Nezaposleni će imati priliku da se predstave uživo poslodavcima i da ostave svoju radnu biografiju.

Na sajmu će učestvovati više od 30 firmi, koje će nuditi više od 350 radnih mesta. Tražena su razna zanimanja, poput: diplomiranih ekonomista, inženjera zaštite životne sredine, građevinskih radnika, medicinskih sestara, menadžera i prodavaca.

Nacionalna služba za zapošljavanje će imati svoj štand gde će nezaposleni i poslodavci moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima službe za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena pomoć u pisanju radne biografije.

Izvor: Gradska opština Čukarica

Dečermić Miša

***

Niš: Finale takmičenja za Frankofonu pesmu
Vrščani, hajde da analiziramo tuđe svesti!
Banatsko Novo Selo dobilo teretanu na otvorenom

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI