iSerbia - Počinje festival „Bolje uradiTi sam“
Kreativni ste i maštoviti, imate zanimljive ideje i želite da ih pretvorite u delo?! Učinite to na trećem po redu festivalu Bolje uradiTi sam, koji se ove godine održava 22. i 23. aprila od 12 do 19 časova u Centru za obrazovanje i kulturu Božidarac – 1947.

Autor: Jelena Simeunović

FOTO: Facebook

Festival Bolje uradiTi sam okuplja sve one koji svoje ideje pružaju drugima kroz prizmu kreativnosti, dekorativnosti i maštovitosti.

Dahom pozitivne energije, obojene inspirativnošću i kreativnim stvarima, koje će svi učesnici napraviti sami, Centar za obrazovanje i kulturu Božidarac 1947 će postati mesto kreativnog stvaralaštva i inovativnosti.

U okviru festivala Bolje uradiTi sam raspisan je i konkurs za izlaganje handmade proizvoda. Svi radovi, od nakita, šešira, rajfova do garderobe, kao i drugih dekorativnih asesoara, biće izloženi na festivalu. Informacije u vezi sa konkursom možete pogledati OVDE.

Bogat i zanimljiv program u okviru fashion, kids, garden, geek & freak zone pokazaće prisutnima inspirtivne načine izražavanja njihovih stvaralaca.

Volja i osmeh su jedino što je potrebno, a uz sjajan muzički program uživaćete u odličnoj atmosferi i druženju. Cilj festivala jeste da se nauči nešto novo, da se upoznaju novi ljudi i da se prepustite mašti i uživanju među kreativcima, a slobodno možemo reći i pravim umetnicima.

Svi prisutni u subotu od 15h moći će da čuju eksperimentalni trio sastav Sizip. U nedelju od 13h žurku će praviti još jedan trio, akustički bend Luna Moth, dok od 15h za opuštajuću i laganu atmosferu pobrinuće se bend Paper Animals iz Beograda.

Ako je mašta vaš jedini vazduh koji udišete i stvaranje jedini jezik koji na svetu razumete, ovaj festival je prava stvar za vas.


Jelena - pozitivna i ambiciozna studentkinja; voli da se druži, piše i da je uvek u pokretu.

***

Pročitajte i:

Zašto je važno učiti jezike tokom studija?
Studentska umetnička akcija: Slavimo umetnost
Novi smer na Akademiji umetnosti u Novom Sadu

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI