иСербиа - Почеле су радионице за успешне фриленсере

У организацији НВО иСербиа, одржана је прва у низу радионица, под називом „Издвоји се – маркентишки алати за фриленсере”, на којој су учесници, са недавно одржаног Фрееланце фест-а, добили прилику да своје вештине за придобијање послодаваца унапреде. За све остале, ту је наш бесплатни Водич за фриленсере.

Autor: Jelena Ćirić

Фото: Приватна архива - Милан Тушевљак, један од ментора са сајта Хонорарци

Као наставак Freelance fest-a, уследила је организована менторска обука за фриленсере. Радионицу „Издвоји се – маркетиншки алати за фриленсере”, одржали су у недељу, 12. марта, ментори са сајта Honorarci и Милош Белчевић, испред Opinodo. Прва радионица је била посвећена томе како осмислити свој онлајн профил, промовисати своје услуге и издвојити се од других фриленсера.

На првој радионици, одржаној у Канцеларији за младе Градске управе Београд, учесници су креирали и ажурирали своје профиле на сајту Honorarci.rs и добили корисне повратне информације о томе како их унапредити, као и маркетиншке савете и одговоре на сва питања која су их занимала.

На наредним радионицама је предвиђено, да уз високу интерактивност, полазници од предавача добију савете и практичну помоћ у вези са оним областима у фриленсингу које су им најпроблематичније или најзанимљивије.

<имг цласс="рфлоат" срц="хттпс://с7.постимг.орг/ле2ц2у6из/Сузана_Марјановиц_радионице_03_2017.јпг" />
Фото: Приватна архива - Сузана Марјановић, асистенткиња реализације пројекта

Радионице су део пројекта Фрееланце Фест, који спроводи НВО iSerbia, под покровитељством Министарства омладине и спорта. Овај све прихваћенији начин запошљавања, како за оне који траже посао, тако и за оне који су у потрази за одређеним стручним кадром, добио је своје фестивалско одређење у Србији - Фрееланце фест, у трајању од 30. јануара до 1. фебруара 2017. године.

Фрееланце је све савременији и све прихваћенији начин зарађивања путем рада од куће. О најбољим сајтовима, на којима можете формирати своје профиле и постати део „фриленс пословања”, дисциплини и другим навикама успешног фрленсера, као и искуствима већ остварених и успешних фриленсера, било је речи на поменутом фесту. За више информација о фриленсингу, консултујте наш besplatni Vodič za frielnsere!.

***

Прочитајте и:

Postanite majstori programiranja
Danski startap: Srbija ima mnogo potencijala
Dobar radni prostor od obaveze stvara uživanje

***

Овај текст је настао нашом жељом да млади, који имају шта да кажу и допринесу информисаности и едукацији наше омладине, пренесу своје идеје и сазнања. Уколико желиш да и ти будеш члан нашег младог тима и допринесеш развоју наших амбиција, твоје идеје су нам добродошле! ЦВ и један текст пошаљи на urednistvo@iSerbia.rs уз Цц на office@iSerbia.rs, са назнаком „Пријава / новинар“. Отворено за све од 15 до 35 година. Пријем нових новинара вршимо до сваког првог дана у месецу.


Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVDE

Odricanje od odgovornosti

Коментари

ВЕСТИ