iSerbia - Plesno veče na Sava Promenadi
Večeras, 23. jula, sa početkom od 18 časova, na platou ispred BW Residences nastupiće dve najpoznatije „street style“ plesne grupe iz Beograda – 2Hot4Stage i Elite Society.

FOTO: Facebook

Priredila: Ana Kotur

Posetioce Sava Promenade u predstojećim letnjim večerima očekuje bogat zabavni program!

Grupe koje će se predstaviti, 2Hot4Stage i Elite society, čine mladi, talentovani ljudi koji svoju umetnost izražavaju kroz takozvane „street“ stilove plesa. Prvenstveno usmereni ka hip-hop kulturi, njihovi nastupi su puni energije i ljubavi prema scenskom pokretu, te će atmosferu zasigurno dovesti do usijanja.

Plesači će svojim umećem i talentom šarmirati i zabavljati prisutne i tako im prirediti sjajan ugođaj. Osim toga, biće održani i otvoreni treninzi za sve zainteresovane, što će program učiniti još dinamičnijim.

Zabava će doživeti kulminaciju tokom plesnog takmičenja 1na1 u kombinovanim „street style“ kategorijama, koje će započeti u 20 časova, uz podršku DJ-a Munje. Iako ovo nije prvo veče posvećeno muzici i plesu na Sava Promenadi, svakako će biti posebno po tome što će posetioci biti i aktivni učesnici. Naime, svim zainteresovanima biće podeljeni kartoni na kojima će upisivati ocene, i baš kao pravi žiri, oni će odlučivati o pobedniku koga očekuju vredne nagrade!


Ana, druželjubiva i radoznala studentkinja; voli da piše, vodi intervjue, istražuje i pohađa razne edukativne kurseve.

***

Pročitajte i:

Osnovan savez Antifašista Vojvodine
Posetite „Eko bazar“ u Pančevu
OSSI: Otvoren konkurs za mlade!

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI