iSerbia - Pirot: Prvi turnir u malom fudbalu
U Pirotu će ove godine, po prvi put, biti organizovan zimski turnir u malom fubalu. Turnir se otvorio danas, 4. marta, u Sportskoj hali „Kej“.

Autor: Katarina Ćirić

FOTO: Sremski sport

Pod pokroviteljstvom grada Pirota Opštinski fudbalski savez Pirota i Fudbalski savez Pirotskog okruga organizuju prvi zimski turnir u malom fudbalu. Prvo kolo ovog turnira će se odigrati 4. marta na dan otvaranja. Učešće na turniru uzelo je 24 kluba, a izvlačenje parova je održano 1. marta.

Takmičenje će se sprovesti po jedinstvenom Kup sistemu odnosno sistemu igre ispadanja, gde se može dogoditi da favoriti ne igraju međusobno na početku takmičenja.

FOTO: Pirot

Turnir će trajati dva dana, u subotu 11-18h i u nedelju 11-15h. U nedelju će biti i proglašenje pobednika ovog prvog gradskog turnira u fudbalu. Ovaj turnir će jednim delom imati i humanitarni karakter.

Katarina je svestrana i znatiželjna, voli pisanje i želi da informacije o svom gradu deli sa svima

***

Pročitajte i:

Održan 5. Sajam peglanih kobasica u Pirotu
Smederevo: Raj ili pakao za taksiste?
Stogodišnjica Svrljiško-topličkog ustanka

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI