иСербиа - Отварање седмог Стартит Центра у Србији

Поред Београда, Инђије, Новог Сада, Вршца, Мајданпека и Зрењанина, 21. априла и Ваљево добија свој Стартит Центар. Отварање је заказано за 18 часова на адреси Трг Књегиње Љубице, Кнеза Милоша 23, први спрат.

Autor: Maja Milijić

ФОТО: Novosti

Стартит Центар Ваљево се отвара у партнерству са организацијом iRevolucija , а уз подршку Градске Управе града Ваљева, и пружаће бесплатну едукацију из области ИТ-а и предузетништва за све заинтересоване који желе да уче, стекну или прошире своја знања из ових области, као и да се упознају са успешним људима који су већ направили значајне резултате. Одмах након отварања, Стартит Центар ће почети са бесплатним курсом програмирања за децу, пријавама за курс за незапослене (увод у ХТМЛ и ЦСС) и првим меетупом о дигиталном маркетингу и заради преко интернета.

Поред курсева и предавања, фриленсерима, тимовима и фирмама из Ваљева и околине биће омогућен цоворкинг простор, а све у циљу умрежавања и размене знања и искуства. Укључивање локалне заједнице је од кључног значаја за даљи развој ИТ заједнице у Ваљеву.

Догађај је отвореног типа, али свој долазак је потребно потврдити ovde

Маја је студент журналистике. Као амбициозна, вредна, поуздана, одговорна и организована особа жељна је даљег учења и усавршавања у каријери

***

Прочитајте и:

Filip Savić: Lepota je u tradiciji
Igor M: Znanje i kvalitet su najbolji brend
Svrljig: Održana predstava dramske sekcije

***

Овај текст је настао нашом акцијом да млади постану дописници из свог краја. Уколико желиш да и ти будеш део нашег младог тима и пишеш о догађајима и успесима својих младих суграђана, пријави се попуњавањем ovog кратког формулара. Важни су нам искључиво твој ентузијазам и жеља да се прошири глас омладине из свих крајева! Отворено за све од 15 до 35 година. Пријем нових дописника врши се до сваког првог дана у месецу

Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVDE

Odricanje od odgovornosti

Коментари

ВЕСТИ