iSerbia - Otvaranje sedmog Startit Centra u Srbiji
Pored Beograda, Inđije, Novog Sada, Vršca, Majdanpeka i Zrenjanina, 21. aprila i Valjevo dobija svoj Startit Centar. Otvaranje je zakazano za 18 časova na adresi Trg Knjeginje Ljubice, Kneza Miloša 23, prvi sprat.

Autor: Maja Milijić

FOTO: Novosti

Startit Centar Valjevo se otvara u partnerstvu sa organizacijom iRevolucija , a uz podršku Gradske Uprave grada Valjeva, i pružaće besplatnu edukaciju iz oblasti IT-a i preduzetništva za sve zainteresovane koji žele da uče, steknu ili prošire svoja znanja iz ovih oblasti, kao i da se upoznaju sa uspešnim ljudima koji su već napravili značajne rezultate. Odmah nakon otvaranja, Startit Centar će početi sa besplatnim kursom programiranja za decu, prijavama za kurs za nezaposlene (uvod u HTML i CSS) i prvim meetupom o digitalnom marketingu i zaradi preko interneta.

Pored kurseva i predavanja, frilenserima, timovima i firmama iz Valjeva i okoline biće omogućen coworking prostor, a sve u cilju umrežavanja i razmene znanja i iskustva. Uključivanje lokalne zajednice je od ključnog značaja za dalji razvoj IT zajednice u Valjevu.

Događaj je otvorenog tipa, ali svoj dolazak je potrebno potvrditi ovde

Maja je student žurnalistike. Kao ambiciozna, vredna, pouzdana, odgovorna i organizovana osoba željna je daljeg učenja i usavršavanja u karijeri

***

Pročitajte i:

Filip Savić: Lepota je u tradiciji
Igor M: Znanje i kvalitet su najbolji brend
Svrljig: Održana predstava dramske sekcije

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu

Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI